Home » Social » Accident de muncă la Bârlad!

Accident de muncă la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Luni, în jurul orei 13.42, un bărbat din Buzău a fost cât pe ce să-și găsească sfârșitul la Bârlad în timp ce lucra la amenajarea unui spațiu comercial din localitate. Victima este Eugen Stroe, în vârstă de 32 de ani, angajat al unei firme din Buzău care amenajează pentru lanțul de supermarket-uri Profi un nou spațiu comercial situat pe Bulevardul Primăverii din Bârlad.

„Din cele povestite de colegii bărbatului, acesta s-a urcat pe o scară pentru a lucra la instalația electrică din zona plafonului. La un moment dat s-a electrocutat și șocul l-a aruncat de pe scară. Din fericire, omul nu a căzut de la mare înălțime, fiind situat pe a treia treaptă a scării în momentul producerii accidentului”, ne-a declarat inspectorul Viorel Asoltanei de la Inspectoratul Teritoriial de Muncă (ITM) Vaslui.

Tânărul a avut șansă pentru că șocul electric nu a fost foarte mare. Totuși, colegii săi au chemat imediat o ambulanță prin intermediul apelului 112. Transportat la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, medicii de aici au decis ulterior ca acesta să fie transferat la o clinică de specialitate din Iași. ITM Vaslui a dispus sistarea lucrărilor la instalația electrică a magazinului până ce nu se vor efectua toate cercetările de rigoare pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident de muncă.

de Răzvan CĂLIN Luni, în jurul orei 13.42, un bărbat din Buzău a fost cât pe ce să-și găsească sfârșitul la Bârlad în timp ce lucra la amenajarea unui spațiu comercial din localitate. Victima este Eugen Stroe, în vârstă de 32 de ani, angajat al unei firme din Buzău care amenajează pentru lanțul de supermarket-uri Profi un nou spațiu comercial situat pe Bulevardul Primăverii din Bârlad. „Din cele povestite de colegii bărbatului, acesta s-a urcat pe o scară pentru a lucra la instalația electrică din zona plafonului. La un moment dat s-a electrocutat și șocul l-a aruncat de pe scară.…

Review Overview

User Rating: 5.25 ( 1 votes)

About Razvan Calin