Home » Justitie » „Cascador” de ocazie: a furat o mașină și a făcut accident cu ea

„Cascador” de ocazie: a furat o mașină și a făcut accident cu ea

de Roxana NĂSTASĂ

Un tânăr de 17 ani, din comuna Bogdana a furat un autoturism și s-a urcat la volanul său fără permis totul culminând cu un accident rutier la Muntenii de Jos. Mașina a fost avariată, la fel și o stație de distribuție de gaze, iar tânărul, care consumase și alcool, a fost reținut. Asupra sa a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
„În noaptea de 25/26, Andrei A. s-a deplasat pe strada Decebal din municipiul Vaslui și a pătruns într-un autoturism lăsat parcat și neasigurat pe strada respectivă. Constatând faptul că în contact se aflau cheile autoturismului, tânărul, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a sustras vehiculul cu intenția de a se deplasa spre localitatea Bogdana.
S-a deplasat cu autovehiculul pe raza municipiului Vaslui, iar ulterior pe raza localității Muntenii de Jos, unde din cauza lipsei de experiență a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile avariind mașina și anexa unei stații de distribuție a gazului metan. Tânărul a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat în scurt timp de polițiștii Biroului Rutier Vaslui la intrarea în municipiul Vaslui. Andrei A. a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

de Roxana NĂSTASĂ Un tânăr de 17 ani, din comuna Bogdana a furat un autoturism și s-a urcat la volanul său fără permis totul culminând cu un accident rutier la Muntenii de Jos. Mașina a fost avariată, la fel și o stație de distribuție de gaze, iar tânărul, care consumase și alcool, a fost reținut. Asupra sa a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. „În noaptea de 25/26, Andrei A. s-a deplasat pe strada Decebal din municipiul Vaslui și a pătruns într-un autoturism lăsat parcat și neasigurat pe strada respectivă. Constatând faptul că în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: