Home » Politic » Tinerii UNPR-iști bârlădeni au luat atitudine împotriva violului

Tinerii UNPR-iști bârlădeni au luat atitudine împotriva violului

de Ionuț PREDA

Ei au împărțit cocarde albe și pliante în semn de protest față de nepedepsirea pe măsura faptelor a violatorilor și pedofililor.

Duminică dimineață, organizația de tineret a UNPR Bârlad a derulat o acțiune de conștientizare a populației, dar și de protest împotriva violului. Sub genericul „Spune NU violatorilor și pedofililor”, tinerii uneperiști le-au împărțit trecătorilor cocarde albe, simbol al luptei împotriva violatorilor, precum și pliante.
tinerii unpr au impartit cocarde albe„Bârlădenii au fost foarte receptivi la campania noastră. Am fost impresionați de bătrânii care ne rugau să facem «ceva» pentru ca cei șapte violatori de la Văleni să fie arestați. Unii le «urau» să putrezească în închisoare, alții voiau să-i vadă arși pe rug, arși de vii, condamnați la moarte. Toți oamenii au empatizat cu suferița fetei violate”, a declarat, pentru Est News, Otilia Tăune, președinta organizatiei de tineret a UNPR Bârlad.
O situație care i-a impresionat pe uneperiști a fost aceea a unui bărbat a cărui familie a trăit pe viu drama produsă de viol.
„În momentul în care i-am pus cocarda în piept, a început să plângă. Mi-a spus că și în familia domniei sale sunt două cazuri de fete violate. Mi s-a făcut pielea de găină gândindu-mă la ce suferință este în acea familie. Toată lumea cu care am intrat în contact în timpul acțiunii noastre era foarte revoltata de fapta celor șapte care au oripilat opinia publică”, a adăugat Otilia Tăune.

de Ionuț PREDA Ei au împărțit cocarde albe și pliante în semn de protest față de nepedepsirea pe măsura faptelor a violatorilor și pedofililor. Duminică dimineață, organizația de tineret a UNPR Bârlad a derulat o acțiune de conștientizare a populației, dar și de protest împotriva violului. Sub genericul "Spune NU violatorilor și pedofililor", tinerii uneperiști le-au împărțit trecătorilor cocarde albe, simbol al luptei împotriva violatorilor, precum și pliante. „Bârlădenii au fost foarte receptivi la campania noastră. Am fost impresionați de bătrânii care ne rugau să facem «ceva» pentru ca cei șapte violatori de la Văleni să fie arestați. Unii le…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Simona Vasile

3 comments

  1. UNPR ? Tineri ? La Barlad ? E o gluma proasta cumva ? Cind a-ti „aparut” ? Dar mai ales de unde ? La Barlad UNPR „exista” prin numiri odata la juma’ de an si cind se apropie alegerile!PUNCT.Plutonieri plini de osanza iesiti la pensie,fost slugoi ceausisti huoooooo.Stati toata ziulica cu interesul national in gura lichelelor.Nu va mai saturati de pensiile nesimtite.Vreti acum sa sugeti si ce-a mai ramas din bugetul local sleit deja de Tartan.V-a prostit Generalul de 4 Izmene ca o sa fiti 1 milion.La sfantu asteapta lichelelor.

  2. Bravo lor ca au luat atitudine.Nimeni din Barlad nu au avut nici o reactie la ce sa intamplat cu fata violata.
    Comentariul anterior se vede ca nu a inteles nimic din mesaj.ori o fi si el un vechi violator.
    Ce au facut acesti tineri nu trebuie comentate din punct de vedere politic. t rebuie sa ne gandim ca tinerii studenti din Barlad le este rusine sa spuna ca sunt din VASLUI.
    Despre OPREA nu sa auzit inca nimic rau cred ca este cel mai bun acum din politica restul toti niste antiromani.

    • @viorel observ ca tu violezi in mod repetat limba romana.Nu cumva ai si tu interesul national in gura babalic iesit timpuriu la pensie ? Stim ca-l iubesti si-l pupi in ms-dos pe generalul de 4 izmene dar fa-o in intimitatea casei tale , bolshevic plin de osinza :))))) Va faceti imagine pe drama fetei ticalosilor.Esti Tabula Rasa !

%d blogeri au apreciat: