Home » Sport » Baza sportivă din Bârlad, scoasă la produs

Baza sportivă din Bârlad, scoasă la produs

de Ionuț PREDA

Autoritățile Bârladului au aprobat, de curând, tarifele pentru închirierea spațiilor și terenurilor Stadionului municipal Bârlad.

De exemplu, o zi de cazare în incinta stadionului va costa 30 de lei de persoană, în timp ce grupurile mai mari de 10 persoane vor plăti doar 25 de lei/zi/persoană.
Închirierea terenurilor de minifotbal și de fotbal pe timp de zi va costa 100 de lei pe oră, iar în condiții de nocturnă – 130 de lei pe oră. Dacă jucătorii vor dori să utilizeze sauna, bazinul și dușurilor, vor plăti, pe timp de zi, 170 lei/oră, iar în condiții de nocturnă – 200 de lei/oră.
Cluburile sportive școlare care vor să susțină competiții (campionat, cupe) pe terenul de fotbal, vor plăti o chirie de 20 de lei/oră, iar dacă jucătorii vor să utilizeze și dușurile vor plăti, în plus, 5 lei de persoană.
În cazul altor activități sportive organizate de cluburi pe terenul de fotbal, autoritățile orașuli cer o chirie de 50 de lei pe oră, iar folosirea dușurilor se taxează cu 5 lei de persoană.
Utilizarea terenurilor de tenis cu suprafața de joc acoperită cu bitum, până la ora 14, se taxează cu 5 lei/oră pentru copiii sub 14 ani, cu 15 lei/oră pentru adulți și cu 10 lei/oră pentru instructori și antrenori de tenis care desfășoară activități sportive cu copii și juniori. Închirierea după ora 14, costă, pentru aceleași categorii, 5, 20 și 10 lei pe oră.
În cazul închirierii terenurilor de tenis acoperite cu zgură, până la ora 14, vor fi următoarele prețuri: 10 lei/oră pentru copiii sub 14 ani, 20 lei/oră pentru adulți și 15 lei/oră pentru instructori și antrenori de tenis care desfășoară activități sportive cu copii și juniori.
După ora 14, pentru aceleași categorii, chiriile sunt de: 15, 25 și 15 lei/oră.
Cei care vor să joace în condiții de nocturnă și iluminat artificial vor plăti 30 de lei în cazul terenurilor de tenis acoperite cu bitum, și 35 de lei în cazul celor acoperite cu zgură.

de Ionuț PREDA Autoritățile Bârladului au aprobat, de curând, tarifele pentru închirierea spațiilor și terenurilor Stadionului municipal Bârlad. De exemplu, o zi de cazare în incinta stadionului va costa 30 de lei de persoană, în timp ce grupurile mai mari de 10 persoane vor plăti doar 25 de lei/zi/persoană. Închirierea terenurilor de minifotbal și de fotbal pe timp de zi va costa 100 de lei pe oră, iar în condiții de nocturnă - 130 de lei pe oră. Dacă jucătorii vor dori să utilizeze sauna, bazinul și dușurilor, vor plăti, pe timp de zi, 170 lei/oră, iar în condiții de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: