Home » Sanatate » Bătrân în comă, transportat cu elicopterul la Iași!

Bătrân în comă, transportat cu elicopterul la Iași!

de Răzvan CĂLIN

Bârlădeanul a suferit un accident cerebral și a fost transferat de urgență la Spitalul de neurochirurgie Iași.

Elicopterul SMURD a fost solicitat la Bârlad marți, 29 iulie, pentru a transporta de urgență la Iași un localnic care tocmai suferise un accident vascular cerebral. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a fost adus cu ambulanța la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” în jurul orei 7.

”Bărbatul era în comă de gradul I. Imediat a fost supus unor investigații interclinice, precum și unei examinări la computerul tomograf. În urma acestor investigații s-a pus diagnosticul de accident vascular cerebral cu hematom subdural”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Medicii bârlădeni au decis că cel mai indicat este transferul acestuia la Spitalul de neurochirurgie din Iași, unde bătrânul poate fi supus unei intervenții chirurgicale. În consecință, aproape de orele amiezei elicopterul SMURD a aterizat la Bârlad și a preluat pacientul cu destinația Spitalul de neurchirurgie Iași.

de Răzvan CĂLIN Bârlădeanul a suferit un accident cerebral și a fost transferat de urgență la Spitalul de neurochirurgie Iași. Elicopterul SMURD a fost solicitat la Bârlad marți, 29 iulie, pentru a transporta de urgență la Iași un localnic care tocmai suferise un accident vascular cerebral. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a fost adus cu ambulanța la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” în jurul orei 7. ”Bărbatul era în comă de gradul I. Imediat a fost supus unor investigații interclinice, precum și unei examinări la computerul tomograf. În urma acestor investigații s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin