Home » National » Dragnea: Cazanciuc trebuie să iasă mai mult să comunice. Trebuia să intervină în cazul de la Vaslui

Dragnea: Cazanciuc trebuie să iasă mai mult să comunice. Trebuia să intervină în cazul de la Vaslui

Liderul interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că Robert Cazanciuc trebuie „să prindă curaj”, să iasă mai mult să comunice, susținând totodată că ministrul Justiției trebuia „să intervină, să iasă foarte repede” în cazul celor șapte tineri din Vaslui acuzați că au violat o fată de 18 ani.

„Cred că Robert Cazanciuc ar trebui să fie mai prezent în public, la emisiuni, în conferințe de presă, pentru că este un domeniu extrem de important (…), pentru orice ministru e bine să fie foarte prezent, cu atât mai mult pentru Robert Cazanciuc și, culmea, este un om care nu comunică rău, are știința comunicării, numai că trebuie să o folosească”, a spus Dragnea, într-o emisiune a postului Antena 3.

El a fost întrebat dacă PSD îl susține în continuare pe ministrul Robert Cazanciuc.

„Da, Robert Cazanciuc nu este un ministru rău, trebuie să prindă curaj, să vorbească și să spună lucrurile în care crede, pentru că este un om cu principii foarte bune și cu o expertiză foarte bună. Trebuie să iasă mai mult să comunice, pentru că acesta cred că e principalul motiv pentru care oamenii sunt supărați pe el”, a arătat Dragnea.

„În ceea ce privește acei violatori, acolo cred că Robert Cazanciuc trebuia să intervină, să iasă foarte repede, pentru că a fost foarte multă emoție și teamă îndreptățită”, a menționat Dragnea, precizând că a vorbit cu mulți oameni care i-au spus că „potențiali violatori se pot gândi că pot face astfel de fapte fără să pățească nimic”. „Până la urmă am înțeles că instituțiile abilitate au început să se miște și au intervenit. Dar a fost o greșeală a lui Robert Cazanciuc, trebuia să intervină, pentru că acolo nu era vorba de un atac asupra justiției”, a adăugat el.

Pe de altă parte, Dragnea a fost solicitat de către moderatorul emisiunii să facă precizări despre comunicarea pe care o fac în presă membrii PSD. „Am văzut o listă cu cei care ies la televiziuni, sunt 15-16, și acolo cred că trebuie să intervenim totuși, adică să vină oameni de la partid, oameni care au vorbele la ei și care reușesc să transmită ceva, să treacă sticla”, a spus el, subliniind că oamenii se plâng că „s-au săturat” de certuri între politicieni și vor să vadă miniștri ieșind la televizor și comunicând lucruri concrete pe care le fac la ministerul pe care îl conduc.

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că miniștrii trebuie să comunice la televizor ce fac ei pentru cetățeni. „Am vorbit cu premierul Victor Ponta de mult timp de când eram în Guvern. Premierul simte nevoia de foarte mult timp ca temele de guvernare să fie prezentate nu numai de domnia sa, ci și de miniștri. În acest sens, asta este solicitarea noastră de la partid ca oamenii care sunt pe un domeniu important să comunice ce fac ei din acel post pentru români și pentru România. Este interesant să vii la o emisiune să comentezi niște divorțuri, dar cetățenii nu asta așteaptă”, a spus Dragnea.

Sursa: mediafax.ro

 

Liderul interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că Robert Cazanciuc trebuie "să prindă curaj", să iasă mai mult să comunice, susținând totodată că ministrul Justiției trebuia "să intervină, să iasă foarte repede" în cazul celor șapte tineri din Vaslui acuzați că au violat o fată de 18 ani. "Cred că Robert Cazanciuc ar trebui să fie mai prezent în public, la emisiuni, în conferințe de presă, pentru că este un domeniu extrem de important (...), pentru orice ministru e bine să fie foarte prezent, cu atât mai mult pentru Robert Cazanciuc și, culmea, este un om care nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: