Home » Invatamant » Gabriela Plăcintă a câștigat concursul pentru postul de general la ISJ cu 124,75 de puncte

Gabriela Plăcintă a câștigat concursul pentru postul de general la ISJ cu 124,75 de puncte

de Roxana NĂSTASĂ

Gabriela Plăcintă rămâne inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, după ce a câștigat postul în urma concursului susținut la București săptămâna aceasta. Dacă la primul concurs organizat de Ministerul Educației pentru acest post s-a retras din motive personale, la cel de-al doilea a susținut toate cele trei probe și a promovat.

Gabriela Plăcintă a câștigat concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea postului de inspector școlar general al județului Vaslui. A fost singruul candidat din județ și a reușit să treacă de toate cele trei probe: proba scrisă, evaluarea CV-ului și inteviul, asta după ce la primul concurs s-a retras din motive personale. Punctajul pe care l-a obținut a fost unul foarte bun, mai exact 124,75 de puncte din totalul de 150.
„Rezultatele concursului pentru inspector școlar general nu au fost publicate. Au fost afișate doar la avizier, dar vă pot spune că în județul Vaslui a fost admisă doamna Gabriela Plăcintă cu un punctaj de 124,75 de puncte dintr-un total de 150”, a declarat, pentru EstNews, reprezentant al biroului de presă al Ministerului Educației.
Contactată telefonic pentru un punct de vedere cu privire la concurs și rezultatele obținute, Gabriela Plăcintă nu a răspuns.

de Roxana NĂSTASĂ Gabriela Plăcintă rămâne inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, după ce a câștigat postul în urma concursului susținut la București săptămâna aceasta. Dacă la primul concurs organizat de Ministerul Educației pentru acest post s-a retras din motive personale, la cel de-al doilea a susținut toate cele trei probe și a promovat. Gabriela Plăcintă a câștigat concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea postului de inspector școlar general al județului Vaslui. A fost singruul candidat din județ și a reușit să treacă de toate cele trei probe: proba scrisă, evaluarea CV-ului și inteviul, asta după…

Review Overview

User Rating: 4.43 ( 3 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: