Home » Social » Uite cine urmărea protestatarii din fața Primăriei Bârlad!

Uite cine urmărea protestatarii din fața Primăriei Bârlad!

Protestele din fața Primăriei Bârlad au fost, fără îndoială, monitorizate de organele de ordine și de serviciile speciale, dar și de alte persoane care au vrut să imortalizeze, cu camere foto-video din dotare, atmosfera din piața civică, numărul protestatarilor și figurile mai interesante venite să protesteze împotriva hoției legalizate. Evident, și ziariștii prezenți la manifestație.

Unul dintre cei veniți cu o „misiune”, plasat strategic cu autoturismul personal, pentru a urmări cu profesionalism de iscoadă ce se întâmpla în fața Primăriei și făcea poze, era nimeni altul decât Benone Dragomir, membru marcant al PSD, președintele Asociației „Sf. Ștefan”, fostă „Ridendo”.

Încercările lui Benone Dragomir de intimidare a reprezentanților mass-media datează de mai mulți ani. Astfel, în 2006, Benone Dragomir a făcut plângere penală împotriva unui redactor pentru abuz în serviciu. În cadrul unei emisiuni, la care a participat telefonic și Benone Dragomir, invitatul emisiunii (dr. Constantin Teodorescu) a adus acuze președintelui Asociației Persoanelor cu Handicap „Ridendo”. Acesta, luat prins surprindere, probabil, nu a putut să se dezvinovățească, așa că pauzele dese, ezitările și lipsa contraargumentelor, au întărit convingerea că acuzele erau justificate. Deranjat la culme că matrapazlâcurile sale au fost deconspirate, Benone Dragomir a făcut plângere penală împotriva realizatoarei emisiunii, plângere care a fost soluționată de instanță cu NUP (neînceperea urmăririi penale). Ulterior, Benone Dragomir a suferit o condamnare de trei ani cu suspendare pentru fals intelectual și abuz în serviciu. Și-a reluat apoi activitatea schimbând numele asociației în „Sf. Ștefan”. Și-o fi pus acum mari speranțe în ordonanța privind modificarea Codului Penal… (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

One comment

  1. Da dom doctor Benone ,pentru cei care nu -l cunoaste ,animalul satului ,libidinosu ,sarlatanu,un golan ,a pacalit multa lume .

%d blogeri au apreciat: