Home » Coronavirus » Boglarka Kapas, campioană mondială la înot, are coronavirus. ”Am plâns când am aflat rezultatul testului”ciprian.iana

Boglarka Kapas, campioană mondială la înot, are coronavirus. ”Am plâns când am aflat rezultatul testului”ciprian.iana

Boglarka Kapas, 26 de ani, din Ungaria, campioană mondială în proba de 200 m fluture, anul trecut, la Gwangju (Coreea de Sud), a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că a fost testată pozitiv la coronavirus, transmite Xinhua.

Înotătoarea maghiară , medaliată cu bronz în proba de 800 m liber la JO 2016, avea nevoie de două teste negative pentru a-şi continua antrenamentele, însă doar primul a fost negativ.

”Sunt în prezent în carantină acasă de două săptămâni şi nu pot părăsi apartamentul. Până acum nu am niciun simptom”, a precizat sportiva de 26 de ani, care a recunoscut importanţa măsurilor împotriva pandemiei şi a izolării acasă.

Boglarka Kapas a recunoscut ulterior la postul public de televiziune M1 că ”am plâns când am aflat rezultatul testului”, notează Agerpres.

Potrivit surselor oficiale, în Ungaria numărul cazurilor de infectare cu COVID-19era miercuri dimineață de 492, dintre care 37 de pacienţi s-au recuperat, iar 16 şi-au pierdut viaţa.

About admin

%d blogeri au apreciat: