Home » Coronavirus » Un vas de croazieră e în carantină în portul Pireu, după ce 20 de pasageri au fost testați pozitiv pentru coronavirusciprian.iana

Un vas de croazieră e în carantină în portul Pireu, după ce 20 de pasageri au fost testați pozitiv pentru coronavirusciprian.iana

Autoritățile din Grecia au instituit carantina pe un vas de croazieră cu 383 de persoane la bord, după ce 20 de pasageri ai navei au fost testați pozitiv pentru coronavirus în portul Pireu.

Conform AFP, vasul de croazieră venea dinspre Turcia cu destinaţia Spania şi a făcut o escală în portul Pireu, lângă Atena.

Sosită pe 22 martie în Pireu, pachebotul Eleftherios Venizelos, ce aparţine unei societăţi maritime greceşti, “nu şi-a putut continua itinerariul spre Spania, unde situaţia legată de noul coronavirus este gravă”, a declarat o responsabilă a biroului de presă al poliţiei portuare.

În jur de 20 de pasageri au fost testaţi pozitivi pentru COVID-19 şi pachebotul trebuie să rămână în portul Pireu, potrivit aceleiaşi surse.

Printre cei 383 de pasageri, inclusiv echipajul, se numără 33 de greci, potrivit pazei de coastă care nu a oferit deocamdată mai multe informaţii cu privire la naţionalitatea altor pasageri.

Grecia a înregistrat până acum 47 de decese şi 1.212 de cazuri de COVID-19, la o populaţie de aproape 11 milioane de locuitori.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vasluianul suspect de COVID-19, transportat în stare gravă la Spitalul Bârlad după ce s-a spânzurat, nu are coronavirus

Bărbatul de 53 de ani, din Gura Bustei, care ...

O treime dintre cei 91 depistați cu COVID-19 în județul Vaslui sunt cadre medicale. Numărul bolnavilor la Spitalul Vaslui crește continuu, ajungând la 20

O treime dintre cei depistați cu noul coronavirus în ...

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, anulate din cauza coronavirusuluiciprian.iana

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, Franța, care ...