Home » Marginalia » Ioan T. Morar. Fructuoasa vizită de lucru a tovarășului președinte Emanuel Macron la o fabrică de măști fruntașă

Ioan T. Morar. Fructuoasa vizită de lucru a tovarășului președinte Emanuel Macron la o fabrică de măști fruntașă

În această dimineață, președintele Franței, tînărul și energicul Emanuel Macron, însoțit de alte cadre de conducere, a efectuat o vizită de lucru la fabrica de măști din regiunea Maine-et-Loire.
Primit entuziasm de conducerea fabricii, tovarășul Emanuel Macron s-a putut convinge la fața locului de stadiul producției în această unitate care lucrează “la foc continuu”, șapte zile din șapte, 24 de ore din 24. În discuția cu angajații uzinei, înaltul oaspete a adresat cuvinte de îmbărbătare personalului și a subliniat, încă o dată, importanța măștilor în momentul actual, subliniind că țara nu trebuie să mai depindă de importuri.
La încheierea vizitei, principalele canale de televiziune franceze au transmis, în direct, cuvîntarea tovarășului Emanuel Macron care s-a adresat nu numai angajaților uzinei, ci întregului popor francez.
Ideile clare și mărețe, stilul decis, sinceritatea vorbitorului i-au asigurare, încă o dată, pe francezi, că statul și Emanuel Macron personal vor lua, în continuare, cele mai bune măsuri pentru a se trece peste aceste momente dificile, în care francezii s-au arătat strîns uniți în jurul președintelui lor, într-un elan patriotic și cetățenesc.

About Net Rex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*