Home » Administratie » Taximetrist rănit într-un accident, în Rediu, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism

Taximetrist rănit într-un accident, în Rediu, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism

Un taximetrist de 35 de ani, din Vaslui, a ajuns la spital, joi dimineață, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un alt autoturism în momentul în care ar fi întors pe linie continuă pe drumul național care trece prin suburbia Rediu. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimei, care nu avea clienți în momentul producerii accidentului.

Accident rutier pe drumul național DN 2F, spre Bacău, pe raza suburbiei Rediu, din cauza imprudenței unui taximetrist, care ar fi întors mașina pe care o conducea pe linie continuă. În consecință, taxiul, în care se afla doar șoferul, a fost lovit în plin de o altă mașină. În urma impactului, taximetristul a rămas încarcerat în autoturism, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.


Persoana blocată în autoturism acuza dureri în zona toracică. După scoaterea din autovehicul, acordarea primului ajutor medical și evaluarea victimei, bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vaslui. Victima prezenta traumatisme toracice ca urmare a unui accident rutier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionuț Piruș.


Polițiștii Biroului Rutier au început cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: