Home » Coronavirus » Pandemia de coronavirus a adus criza în tenis. Jucătoarea Naomi Broady vrea să devină vânzătoareTecuceanu Paul

Pandemia de coronavirus a adus criza în tenis. Jucătoarea Naomi Broady vrea să devină vânzătoareTecuceanu Paul

Pandemia de coronavirus a adus criza în tenis. Jucătoarea Naomi Broady, 30 de ani, locul 499 WTA, vrea să devină vânzătoare, pentru a reuși să-și câștige existența, anunță BBC.

”Tenisul este un sport individual şi aşa câştigăm bani. Dacă nu jucăm, nu obţinem bani, e foarte simplu. M-am gândit să fac altceva, să lucrez la un supermarket, mai ales la început, când magazinele spuneau că au nevoie de personal.

Niciun jucător nu va câştiga bani, cât timp turneele sunt suspendate şi cunosc o mulţime de jucători care evoluează în competiţii de rang inferior, care oricum nu câştigau cine ştie ce, nu au economii. Mă gândesc acum însă că toată lumea este în aceeaşi barcă, ţara este aproape blocată”, a declarat Naomi Broady.

A fost adversara Simonei Halep

În cariera sa, Naomi Broady a întâlnit-o și pe Simonei Halep, 28 de ani, locul 2 WTA. Cele două jucătoare s-au duelat o singură dată, la Birmingham, în primul tur, în 2015. Jucătoarea noastră s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2.

About admin

%d blogeri au apreciat: