Home » Coronavirus » Spitalul din Câmpulung Moldovenesc închis, iar cel din Fălticeni închis parțial din cauza îmbolnăvirii cu Covid-19 a personalului medicalNegrilă Cristina

Spitalul din Câmpulung Moldovenesc închis, iar cel din Fălticeni închis parțial din cauza îmbolnăvirii cu Covid-19 a personalului medicalNegrilă Cristina

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Ionel Oprea, a declarat, sâmbătă, pentru Libertatea, că din cauza cazurilor de îmbolnăviri în rândul personalului medical, se va închide Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc și pavilionul principal al Spitalului Municipal Fălticeni.

Oprea a mai spus că la Fălticeni vor continua să funcționeze secții de Pediatrie și Obstetrică-Ginecologie, precum și secția de Interne care este într-un pavilion extern.

Oprea nu a putut preciza care este numărul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus din cele două spitale, precizând că deciziile au fost luate de DSP Suceava.

foto: monitorulsv.ro

Totodată, secretarul de stat în Ministerul Sănătății a subliniat că el se preocupă de operaționalizarea cât mai rapidă a Spitalului Județean de Urgență Suceava care are dotările necesare pentru preluarea cazuisticii din județ.

About admin

%d blogeri au apreciat: