Home » Coronavirus » Autoritățile au anunțat trei noi decese din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 151Ioana Tomescu

Autoritățile au anunțat trei noi decese din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 151Ioana Tomescu

Crește bilanțul deceselor în România provocate de coronavirus. Până în acest moment, 151 oameni au murit din cauza COVID-19.

UPDATE 5 aprilie 18.00 Încă trei decese au fost anunțate din cauza coronavirusului.

Deces 151 – Bărbat, 74 ani din jud. Galați. Persoana asistată in Centrul de Ingrijiri Bătrâni Galați, contact cazuri confirmate.

Deces 150 – Bărbat, 56 ani din jud. Suceava. Persoana cu boală renală std. final, proba recoltata la Sp. Campulung, decesul survine la SJU Suceava.

Deces 149 – Bărbat, 68 ani din jud. Ilfov. Persoană dializată la Clinica privată București, contact caz confirmat, internat la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” București.

UPDATE 5 aprilie, 12:20 – Autorităţile au anunţat două noi decese provocate de coronavirus.

Deces 147 – Bărbat, 82 ani din Caminul de bătrâni, jud. Galați. Bărbatul a fost confirmat cu COVID 19 pe trei aprilie, când a fost şi internat, iar pe patru aprilie a decedat. Bîrbatul avea mai multe comorbidități: demență, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 148 – Femeie, 70 ani din jud. Giurgiu. Internată și izolată în SUUB în 03.04.2020. A fost confirmată pe patru aprilie când a şi decedat. Comorbidități: Insuficiență renală cronică dializată

UPDATE 4 aprilie, 19.35– Alte 6 decese provocate de coronavirus au fost anunțate, în această seară, de Grupul de Comunicare Strategică al guvernului.

Este vorba de trei persoane din Hunedoara – un bărbat de 51 de ani cu ciroză hepatică, un bătrân de 78 de ani care avea și cancer bronhopulmonar și o femeie de 79 de ani cu cancer gastric și mamar.

O altă victimă este un bărbat de 53 de ani din București, despre al cărui istoric medical nu s-au făcut precizări.

Celelalte două cazuri provin din Suceava și sunt un bătrân de 84 de ani, care este contact al fiicei sale confirmate cu Covid-19, și un bărbat de 61 de ani care suferea și de Parkinson.

UPDATE 4 aprilie, ora 16.30 – Autoritățile au revenit cu o precizare, la câteva ore după ce anunțaseră opt noi decese. Unul dintre cazuri, cel al unui bărbat din Galați a fost infirmat.

„Conform ultimelor precizări ale INSP, în prezent la nivel național sunt înregistrate 140 decese. Cazul 137 de la Galați se infirmă. Persoana de 82 de ani care este instituționalizată într- un cămin pentru persoane vârstnice este pozitivă. Este contact cu alta persoana din același cămin care a și decedat”, au transmis autoritățile pe Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE 4 aprilie, ora 13:10 – De la ultima informare, bilanțul morților din cauza coronavirusului a ajuns la 141 de persoane, cu opt în plus față de ieri.

UPDATE 3 aprilie, ora 19.10 – Încă 11 decese din cauza coronavirusului:

Doi bărbați de 66 și, respectiv, 59 de ani din Bistrița Năsăud. Primul a fost internat pe 28 martie la spitalul județean, la boli infecțioase, fiind confirmat cu coronavirus a doua zi. A murit astăzi. Avea leucemie limfatică cronică stadiul III, diabet zaharat tip II și hipertensiune arterială stadiu II.

Cel de-al doilea se afla în autoizolare pentru că venise din Elveția pe 25 martie.

A fost internat marți la spitalul județean, la boli infecțioase, testat în aceeași zi și confirmat ieri. A murit pe 1 aprilie. Suferea de diabet zaharat insulinodependent.

Un tânăr de 27 de ani din jud. Sibiu a murit pe 31 martie, fiind găsit mort în casă. A fost testat la necropsie pentru coronavirus, iar analizele au ieșit, ieri, pozitive.

Un bărbat de 61 de ani din jud. Galați a murit astăzi din cauza coronavirusului. Se întorsese din Antalya pe 20 martie și a fost internat la spitalul județean pe 26. Avea diabet zaharat tip II, hipertensiune și boală hepatică cronică.

Un bărbat de 46 ani din jud. Ialomița, internat marți (31 martie) la spitalul județean din Slobozia, la terapie intensivă. A fost testat pentru coronavirus și confirmat miercuri (1 aprilie). A murit astăzi.

De asemenea, o femeie de 62 ani din județul Ialomița, care a fost internată tot la Slobozia marți. Miercuri a fost transferată la terapie intensivă și testată pentru coronavirus. Ieri a fost confirmată, iar astăzi a murit. Suferea de diabet zaharat tip II, hipertensiune și afecțiuni renale.

Alte cinci decese sunt din jud. Suceava, toate de la spitalul județean: două femei de 77 de ani și, respectiv, 63 de ani, și trei bărbați de 62 de ani, 67 și 58 de ani.

Prima femeie a fost internată la spitalul județean pe 19 martie, fiind testată pentru coronavirus abia pe 25 martie. Rezultatul pozitiv a ieșit pe 30. A murit ieri.

Cea de-a doua femeie a fost internată tot la spitalul județean pe 27 martie, fiind testată în aceeași zi. A murit ieri (2 aprilie), când au ieșit rezultatele pozitive.

Bărbatul de 62 de ani a fost internat internat în SJU pe 17 martie și testat pe 24 martie. A murit ieri.

Bărbatul de 67 de ani a fost internat pe 27 martie, în aceeași zi a fost și testat. Rezultatul a venit ieri, bătrânul a murit pe 30 martie.

Cel din urmă a fost internat pe 29 martie și testat în aceeași zi. Rezultatul pozitiv al testului a fost gata astăzi, însă bătrânul a murit pe 30 martie.

Avea diabet zaharat tip II, CIC și făcuse infarct în trecut.

UPDATE ora 16.50. Alte patru noi decese anunțate astăzi. O femeie de 69 de ani din Hunedoara, o femeie de 69 de ani din Ialomița, un bărbat de 78 de ani din Timiș și o femeie de 60 de ani din Neamț.

Femeia din Hunedoara a fost confirmată cu COVID-19 pe 2 aprilie și a murit pe 3 aprilie. Suferea de mai multe afecțiuni, printre care diabet zaharat și Parkinson.

Femeia din Ialomița a fost confirmată pe 2 aprilie și a decedat pe 3 aprilie. Și ea suferea de diabet zaharat, dar și de insuficiență renală cronică.

Bărbatul din Timiș a fost confirmat pe 1 aprilie și a murit pe 3 aprilie.

Femeia din Neamț a fost internată pe 23 februarie pentru ciroză hepatică și a murit pe 25 martie. A fost confirmată cu COVID-19 pe 2 aprilie.

UPDATE 3 aprilie 14.42 – Două noi decese au fost anunțate azi după-amiază, unul fiind cel al unei asistente medicale din județul Constanța. Femeia revenise din Turcia pe data de 13.03.2020 și a fost confirmată COVID-19 șase zile mai târziu. Aceasta avea condiții medicale preexistente (obezitate morbidă); bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni. Data decesului: 02.04.2020.

Ministerul Sănătății a precizat ulterior că asistenta medicală nu a lucrat în spital și nu a lucrat cu pacienți cu COVID-19.

Al doilea caz este al unui bărbat de 61 de ani din București. Acesta fusese transferat la Spitalul Victor Babeș de la Spitalul Militar, pe data de 30.03.2020. A fost confirmat în laboratorul Spitalului Militar București pe data de 31.03.2020 și a decedat azi.

UPDATE 3 aprilie 09.00 – Autoritățile au anunțat vineri dimineață un nou deces cauzat de coronavirus. Este vorba de un bărbat de 70 ani, din județul Mureș. Acesta a prezentat simptome pe 29 martie și a fost internat trei zile mai târziu la Spitalul Clinic de Urgență Mureș.

A fost testat pentru coronavirus pe 1 aprilie, iar a doua zi, când a venit rezultatul, a survenit și decesul. Bărbatul suferea de boli cronice, cardiovasculare și hipertensiune arterială.

UPDATE 2 aprilie 22.00 – O femeie de 53 de ani din jud. Caraș-Severin a murit astăzi din cauza coronavirusului. A fost internată la spitalul județean pe 25 martie și a fost depistată pozitiv pe 26. A luat virusului de la fiica sa, întoarsă din Dubai. Nu avea boli cronice, precizează GCS.

UPDATE 2 aprilie 20:50 – Alte șapte decese raportate:

Un bărbat de 64 de ani din jud. Arad, internat la spitalul județean, la boli infecțioase, cu insuficiență respiratorie acută. A fost testat pentru coronavirus sâmbăta trecută (28 martie) și a murit în aceeași zi. Rezultatul a venit pozitiv abia marți. Avea hipertensiune și obezitate grad II.

O femeie de 83 de ani din jud. Vrancea. A murit marți (31 martie), acasă. Probele pentru COVID-19 au fost recoltate la necropsie ieri, iar rezultatul a fost pozitiv, sosit ieri. A intrat în contact cu un caz pozitiv. Femeia avea diabet zaharat și hiperteniune arterială.

Un bărbat de 77 de ani din jud. Galați, internat la spitalul de boli infecțioase din Galați luni și testat pentru coronavirus în aceeași zi, pentru că intrase în contact cu o persoană infectată. A murit ieri, iar rezultatul pozitiv a fost anunțat astăzi. Avea hipertensiune.

O femeie de 77 de ani din jud. Sibiu, internat la spitalul județean, la terapie intensivă, pe 36 martie. A murit sâmbătă (28 martie). Și în acest caz probele au fost recoltate la necropsie, iar rezultatul a ieșit, ieri, pozitiv. Avea hipertensiune, CIC (complexe imune circulante) și o boală renală cronică.

Un bărbat de 81 de ani din jud. Suceava, internat la spitalul județean pe 21 martie cu bronhopnumonie nespecifică. A fost testat pentru coronavirus două zile mai tâziu și confirmat pe 25 martie. A murit luni.

Tot din Suceava, au murit un bărbat de 34 și unul de 71 de ani, internați la spitalul județean pe 26 martie, la nefrologie, cu boală renală în stadiu final. Au fost testați amândoi pe 27, iar rezultatele au ieșit astăzi pozitive. Amândoi au murit pe 28 martie.

UPDATE 2 aprilie 19.20 – Încă 13 decese anunțate joi seară de Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat de 75 de ani din București, testat pentru coronavirus joia trecută (26 martie) și confirmat vineri (27 martie), când a și fost internat la Spitalul Victor Babeș. A murit ieri, pe 1 aprilie. El era transplantat renal și suferea de insuficiență renală cronică, având nevoie de dializă. Mai avea și hipertensiune și diabet zaharat tip II.

Astăzi a murit un bărbat un bărbat de 72 de ani, tot din Capitală, testat și confirmat cu coronavirus săptămâna trecută, joi, când a fost internat la Spitalul Victor Babeș. Avea insuficiență renală cronică, pentru care făcea dializă, și hipertensiune.

Un alt deces a fost înregistrat în județul Teleorman, la un bărbat de 42 de ani. A fost internat în Spitalul Municipal Roșiorii de Vede luni (30 martie), unde a fost testat pentru COVID-19. Se întorsese din Marea Britanie cu o zi înainte, împreună cu familia sa și avea simptome specifice. A fost confirmat ieri și a murit astăzi. Avea diabet zaharat, obezitate și probleme renale.

De asemenea, un bătrân de 87 de ani din Bistrița Năsăud a fost internat marți (31 martie) la SJU Bistrița, la boli infecțioase, cu bronhopneumonie și insuficiență respiratorie acută, fiind suspect de COVID-19. A fost confirmat cu coronavirus ieri, când a și murit.

Avea cardiopatie ischemică, hipertensiune, demența cronică, ateroscleroză generalizată și boală renală cronică în stadiul IV.

Al 99-lea deces este un bărbat de 67 de ani din Bacău, internat cu sindrom respirator acut sever pe 27 martie la Spitalul Municipal Onești. A fost testat în aceași zi și confirmat cu COVID-19 pe 28 martie. A doua zi a fost transferat la terapie intensivă, la secția de voli infecțioase și a murit astăzi.

Omul era alcoolic, avea tulburări psihice și demență, spune GCS.

Un alt deces înregistrat astăzi este al unui bărbat de 56 de ani din jud. Dâmbovița, care făcea dializă la Diaverum, unde a intrat în contact cu un caz pozitiv. A fost testat pe 25 martie și confirmat cu coronavirus pe 26. A murit astăzi, la SJU Târgoviște, la secția de boli infecțioase. Avea insuficiență renală cronică și miocardită.

Tot dintre pacienții infectați la Diaverum este un bărbat de 59 de ani din jud Ilfov. A fost confirmat pozitiv pe 26 martie și internat a doua zi la Institutul Matei Balș. Pe 29 martie a fost mutat la terapie intensivă, unde a murit astăzi. Avea insuficiență renală cronică, diabet zaharat și probleme cardiovasculare.

O femeie de 68 de ani din Hunedoara a fost internată la Petroșani pentru infarct miocardic acut și arsuri de gradel II și II, pe 30 martie, zi în care a fost și testată pentru coronavirus. A fost confirmată astăzi, însă a murit ieri.

În Suceava, a murit un bărbat de 83 de ani. Era internat la Spitalul Județean din 14 martie pentru infarct cerebral, hemiplegie și fibrilație atrială, cardioatie ischemică cronică și hipertensiune. A fost testat pentru coroavirus pe 25 martie, confirmat marți și decedat ieri.

Alte trei decese au fost înregistrate în Arad. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, internat la Pneumoftiziologie la Spitalul Județean Arad și mort în 26 martie. El a fost confirmat cu coronavirus pe 30 nartie și avea diabet zaharat tip II, hipertensiune și insuficiență renală cronică III.

Tot din Arad era și o femeie de 54 de ani internat la Spitalul Județean cu insuficiență respiratorie acută și bronhopnumonie bilaterală. a fost testat pentru coronavirus pe 28 martie și confirmat luni. A murit tot luni.

De asemenea, un bărbat de 61 de ani care a fost internat la SJU, la terapie intensivă, pe 25 martie cu insuficiență respiratorie acută a murit pe 29 martie. El fusese confirmat cu coronavirus pe 27 martie. Suferea de diabet zaharat tip II, hipertensiune și insuficiență renală cronică.

Ultimul deces anunțat joi este al unui bărbat de 81 de ani din Bistrița Năsăud, internat la terapie intensivă cu insuficiență respiratorie acută severă, bronhopneumonie, intubat și ventilat mecanic. A fost testat pentru COVID-19 marți și confirmat astăzi, când a și murit. Avea diabet zaharat insulinodependent și avea piciorul drept amputat.

UPDATE 2 aprilie, ora 10.00 – Grupul de Comuniare Strategică a anunțat încă două decese din cauza OVID-19, joi dimineață. Numărul cazurilor a ajuns la 94.

O femeie de 75 de ani din județul Neamț a fost internată la terapie intensivă sâmbătă (28 martie) și în aceeași zi a fost testată pentru coronavirus fiindcă era suspectă de infectare. A fost confirmată cu coronavirus luni (30 martie) și a murit ieri. Femeia avea diabet zaharat.

De asemenea, o femeie de 84 de ani, din județul Bacău a murit astăzi. A fost internată la Spitalul Județean Bacău vineri (27 martie) la terapie intensivă. Tot vineri a fost testat și confirmat cu coronavirus.

UPDATE 1 aprilie, ora. 21.12 – Alte două decese, numărul total ajunge la 92.

Ambele persoane au murit la Spitalul Universitar din București.

Este vorba despre un bărbat de 70 de ani, internat duminică (29 martie) la Universitar, la nefrologie, pentru dializă. Tot duminică începe să aibă probleme respiratorii, astfel că este testat pentru coronavirus. Este confirmat luni (30 martie), când este transferat la Spitalul Victor Babeș.

Bărbatul a murit, însă, în salvare, în drum spre spital.

De asemenea, o femeie de 78 de ani din București a fost internată la Spitalul Universitar, la ortopedie, pe 18 martie, pentru o fractură trohanteriană. Duminică (29 martie) a fost confirmată cu COVID-19 și a fost transferată la Spitalul Coletina, unde a murit ieri.

Potrivit GCS, bătrâna avea probleme cardiovasculare, diabet, boală neuro musculară și boală pulmonară cronică.

UPDATE ora 21.00. Au fost anunțate alte patru decese:

Deces 87

Bărbat, 77 ani din jud. Bistrița Năsăud. Internat din 22.03.2020 în SJU Bistrița – Secția Boli Interne, cu diagnosticul: BPOC acutizat, Cardiomiopatie dilatativa, Cardiopatie Ischemica Cronica, Fibrilatie atriala cu alura rapida, Insuficiență Cardiacă Congestivă stadiul III, Extrasistole ventriculare, Pneumonie interstitial, Pleurezie mica inchisa dreapta, Hipertrofie de prostata, Insuficienta Renala std.III. Recoltare probe biologice pentru COVID -19 în 24.03.2020. Externat în 30.03.2020 înaintea primirii rezultatului pentru COVID-19 (pe biletul de externare este precizat: evoluție favorabilă sub tratament, recomandare de continuare a tratamentului). Confirmat cu COVID -19 în 31.03.2020, proba lucrata în Laboratorul IRO Cluj. Decedat acasă în 31.03.2020.

Deces 88

Bărbat, 72 ani din jud. Suceava. Pacient cu domiciliul în jud. Botoșani, internat în SJU Suceava din data de 14.03.2020 pe Secția de Medicina Internă. Recoltat pentru COVID-19 în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020. Decedat în 31.03.2020. Afecțiuni asociate: afecțiuni cardiace și BPOC. Decesul a fost atribuit județului Suceava întrucât expunerea este în acest județ.

Deces 89

Femeie, 66 ani din București. Internată în 24.03.2020 în SCU “Bagdasar-Arseni”(pentru lipotimie cu traumatism minor), transferată în 25.03.2020 în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș. Recoltare pentru COVID-19 în 25.03.2020, confirmata în 28.03.2020, decedată în 29.03.2020. Comorbidități: Boală cardiovasculară, HTA, Schizofrenie.

Deces 90

Femeie, 77 ani din jud. Covasna. Internată în SJU Sfântu Gheorghe, din 18.03.2020 în ATI, recoltare pentru COVID-19 în 26.03.2020, confirmată în 28.03.2020. Decedată în 30.03.2020. Comorbidități: Mielita cervicala, tetraplegie.

UPDATE 1 aprilie, ora 15.00 – Numărul total al deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 86, după moartea unei femei de 45 de ani din Târgu Neamț, jud. Neamț.

Luni (30 martie), ea a ajuns la primiri urgențe Târgu Neamț, unde a fost diagnosticată cu AVC cu hemiplegie stânga (paralizie). Femeia a fost transferată la Spitalul Județean Piatra Neamț și a murit în aceeași zi, după-amiază.

Pentru că a intrat în contact cu persoane întoarse din Italia, a fost testată pentru coronavirus, rezultatul, venit ieri, fiind pozitiv.

UPDATE 01 aprilie, ora 11:15 – România înregistrează alte 3 decese din cauza COVID-19. Cele trei persoane care au murit aveau și alte boli cronice. Bilanțul ajunge la 85 de persoane decedate.

Deces 83 – Femeie, 54 ani, din București. Bolnava a decedat la 45 de minute după prezentare în UPU- SUU București (prezentare în 29.03.2020 ora 23:45 decedat în 30.03.2020 la 0:15). Confirmată cu COVID-19 în 30.03.2020. Bolnava a mai avut internări în SUUB în perioada 03.03-10.03.2020 în Secția de Medicină Internă și în perioada 10-26.03.2020, în Sectia de Chirurgie toracică. Pacienta era cunoscută cu Neoplasm ovarian în stadiu terminal. Conform informațiilor primite de la SUUB în această perioadă pacienta nu a prezentat nicio patologie infecțioasă.

Deces 84 – Bărbat, 85 ani, jud. Timiș. Internat în Spitalul Clinic Militar Timișoara în data de 23.03.2020, primul test negativ pentru COVID 19 (25.03.2020). În cursul nopții 26-27.03.2020 starea se deteriorează, este transferat in ATI, se recoltează aspirat traheo-bronsic, rezultat pozitiv COVID (27.03.2020).Transferat în ATI la SCBI V. Babeș Timișoara in 27.03.2020 .

Boli cronice asociate: diabet zaharat, HTA, fibrilatie atrială paroxistica, insuficienta renală cronică, Alzheimer.

Data deces: 31.03.2020

Deces 85: – Femeie, 63 ani, București. Internată în ATI la INBI Balș din 23.03.2020, intubată, ventilată. Rezultat pozitiv COVID19 in 24.03.2020.

Persoana dializată (contact cu caz confirmat COVID19 la centrul privat de dializă).

Boli cronice asociate: CIC, HTA, boala renala cronica, hipotiroidism.

Data deces: 01.04.2020

UPDATE 31 martie, ora 22.00 – Două noi decese raportate marți seara:

Un bărbat de 70 de ani din jud. Sibiu, care era internat de joi (26 martie) în Spitalul de Urgență Sibiu. A fost confirmat cu coronavirus astăzi, însă a murit ieri.

Bărbatul avea insuficiență renală cronică, pentru care făcea dializă, și probleme cardiovasculare. A luat virusul de la soția sa, care a murit tot din cauza coronavirusului (decesul 51, a murit sâmbătă). Au fost împreună în Turcia pentru un tratament, în urmă cu trei săptămâni.

Cel de-al 82-lea deces este un bărbat de 70 de ani din jud. Mureș. În această dimineață a fost chemată ambulanța, care l-a dus la Spitalul Județean Murel, unde a fost internat. Pentru că starea sa s-a deterioriat, a fost transferat la secția de boli infecțioase. A murit astăzi, după prânz.

Tot astăzi a fost confirmat cu coronavirus. În cartierul în care locuia este confirmat un alt caz de coronavirus.

DSP face anchetă epidemiologică în acest caz.

UPDATE 31 martie, ora 20.30 – Încă un deces anunțat marți seară.

Este vorba despre o femeie de 61 de ani din jud. Satu Mare, care a fost internată joi (26 martie) în Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea.

A fost testată și confirmată cu coronavirus vineri (27 martie) și a murit astăzi.

Potrivit GCS, femeia avea insuficiență renală cronică și făcea dializă de 15 ani. De asemenea, urma și tratament cu chimioterapie pentru că avea cancer.

A luat virusul după ce a intrat în contact cu fiul său întors din Marea Britanie în 21 martie. Era asimptomatic.

UPDATE 19:43 Numărul morţilor a ajuns la 79. INSP a confirmat că o femeie de 84 de ani din București, care a ajuns pe 26 martie la Spitalul Municipal, a murit pe 27 martie și în aceeași zi a fost confirmată cu coronavirus.

Libertatea a scris pe 30 martie de cazul femeii care a murit vineri și care nu a apărut pe lista deceselor comunicate oficial.

INSP precizează, marți, că s-a autosesizat și a solicitat Spitalului Universitar de Urgență București și DSP București informații privind existența unui deces in cadrul unității sanitare.

Cazul a fost raportat la DSPMB de către unitatea sanitară, care nu a raportat mai departe la INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficiențe tehnice generate de procesul de mutare a sediului DSPMB.

UPDATE 17:35. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă șase decese, toate la Suceava.

Deces 73 Bărbat, 62 ani, jud Suceava, recoltat în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 25.03.2020.

Deces 74 Femeie, 69 ani, jud. Suceava, recoltat în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 27.03.2020.

Deces 75 Bărbat, 68 ani, jud. Suceava, recoltat în 25.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 28.03.2020.

Deces 76 Bărbat, 57 ani, jud. Suceava, recoltat în 26.03.2020, confirmat în 28.03.2020, decedat în 30.03.2020.

Deces 77 Femeie, 82 ani, jud. Suceava, recoltat în 26.03.2020, confirmat în 28.03.2020, decedat în 30.03.2020.

Deces 78 Femeie, 64 ani, jud. Suceava, recoltat în 26.03.2020, confirmat în 31.03.2020, decedat în 26.03.2020.

Decesele sunt la pacienți internați în Secția medicală (decesele 73,75,76,77) și gastroenterologie (decesele 74 și 78) a SJU Suceava.

Nu se știe deocamdată dacă aceștia aveau și alte probleme medicale.

UPDATE 15:30. Trei noi decese au fost anunțate de Grupul de Comunicare Strategică.

Deces 70 – Femeie, 60 ani, jud Ialomița. Persoană cu Insuficiență renală cronică, dializată, cu HTA si hepatită cronică cu virus B, debut în 23.03.2020 (febră, frison, cefalee), internată în 25.03.2020 în Secția Nefrologie ATI Spital Municipal Slobozia.

S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 31.03.2020.

Nu a avut istoric de călătorie și nici contact recunoscut cu caz confirmat.

Deces 71 – Femeie, 53 ani, jud. Hunedoara. Pacienta internata în data de 17.03.2020 pe Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30.03.2020. Decedată în 29.03.2020.

Deces 72 – Barbat, 65 ani, jud Hunedoara. Internat în 25.03.2020 în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26.03.2020. Confirmat în aceeași dată , decedat în 31.03.2020. Comorbiditati: HTA.

Fără călătorie, fără contact cunoscut cu caz confirmat.

UPDATE 31 martie ora 12.35 – Decesul 69: Un bărbat de 56 ani, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, care locuia singur. Decesul a fost constatat de către personalul ambulanței în data de 26.03.2020. Probele au fost recoltate de către serviciul de medicină legală în aceeași dată.

UPDATE 31 martie 10.40 – Încă trei decese din cauza coronavirusului, anunțate marți dimineață de Grupul de Comunicare Strategică, numărul total pe țară ajungând la 68.

Una dintre victime este o femeie de 73 de ani din jud. Suceava, care a murit duminică (29 martie).

Ea a fost testată pentru coronavirus joi (26 martie), probele fiind analizate la Institutul Cantacuzino.

A fost confirmată pozitiv sâmbătă și a murit o zi mai târziu.

DSP face anchetă epidemiologică pentru a găsi persoanele cu care a intrat în contact.

Un alt deces este din jud. Iași. Este vorba despre un bărbat de 69 de ani care a fost confirmat cu COVID-19 sâmbătă (28 martie). Duminică s-a internat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași și a murit luni.

Avea hipertensiune arterială.

De asemenea, o femeie de 81 de ani din jud. Mehedinți era internată la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova și a fost testată pentru coronavirus sâmbătă (28 martie), probele fiind analizate la Institutul Cantacuzino. A fodt confirmată pozitiv duminică și a murit luni.

Femeia avea hipertensiune, cardiopatie ischiemică cronică și obezitate gradul III.

Și în acest caz se face anchetă epidemiologică.

UPDATE 30 martie 22.10 – Încă 13 decese din cauza coronavirusului anunțate duminică seara, toate din jud. Suceava.

Pacienții aveau între 40 și 80 de ani și erau internați în secțiile de nefrologie, boli interne, chirurgie plastică și gastroenterologie din Spitalul Județean de Urgență Suceava, acolo unde există un adevărat focar de infecție.

Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020, însă confirmarea rezultatelor pozitive către INSP s-a făcut astăzi.

UPDATE 30 martie 20.43 – Numărul victimelor coronavirusului a ajuns la 52, după ce GCS a anunțat încă două decese:

O femeie de 65 de ani din jud. Sibiu care a fost internată vineri (27 martie) la Spitalul Județean Sibiu, la terapie intensivă. În aceeași zi a fost testată pentru coronavirus, probele fiind analizate la Regina Maria, în București.

A fost confirmată cu coronavirus sâmbătă, iar astăzi a murit.

Femeia avea probleme cardiovasculare, potrivit GCS.

De asemenea, un bărbat de 52 de ani din jud. Ialomița a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia duminică (29 martie), unde a fost testat pentru coronavirus. Probele au fost analizate la Matei Balș, în Capitală.

Bărbatul a murit ieri, iar rezultatele, pozitive, au venit astăzi. Nu are familie și nici măcar medic de familie, spune GCS.

UPDATE 30 martie 19.40 – Încă trei decese au fost anunțate luni seară.

Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din jud. Bacău, testat pentru coronavirus joi (26 martie) și confirmat vineri. A murit astăzi, la Spitalul Judetean de Urgență Bacău, la secția de Boli Infecțioase.

Potrivit GCS, bărbatul suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II decompensat.

Un alt bărbat, de 74 de ani, din jud. Hunedoara, era internat din 19 martie la Secția de oncologie a spitalului din Deva. a fost testat vineri pentru coronavirus, analizele fiind făcute la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Tot vineri a murit. Abia astăzi a fost confirmat cu COVID-19.

Bărbatul avea adenocarcinom gastric stadiul IV (cancer la stomac) și carcinomatoza peritoneală (cancer abdominal în stadiu avansat).

De asemenea, o femeie de 60 de ani din jud. Hunedoara a fost testată joi (26 martie) pentru coronavirus, probele fiind analizate la Spitalul de Urgență Timișoara. A murit duminică, la Spitalul Municipal Hunedoara, unde era internată la terapie intensivă, și a fost confirmată cu COVID-19 abia astăzi.

La spitalul din Hunedoara a fost transferată joi, când i s-a făcut testul pentru coronavirus, de la Institutul Cardiovascular Timișoara, pentru că a intrat în contact cu o persoană infectată din același salon în care era internată.

Femeia suferea de cardiopatie și insuficiență cardiacă.

UPDATE 30 martie, ora 14.30 – Un bărbat de 77 de ani din jud. Hunedoara a murit din cauza coronavirusului.

A fost testat vineri (27 martie), probele fiind analizate la Spitalul Municipal Timișoara. Rezultatul, pozitiv, a venit sâmbătă.

Bărbatul a murit astăzi la Spital Municipal Hunedoara. Suferea de cardiopatie ischiemică. Nu a luat virusul intrând în contact cu o persoană infectată.

UPDATE 30 martie, ora 14.30 – Încă două decese din cauza coronavirusului, numărul total a ajuns la 46.

Este vorba despre un bărbat de 57 de ani din jud. Timiș. A fost testat pentru coronavirus vineri (27 martie), iar rezultatul, pozitiv, a venit sâmbătă.

Bărbatul a murit ieri, la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. El suferea de cardiopatie, TBC și diabet zaharat tip II.

Cel de-al doilea caz anunțat de GCS este al unui bărbat de 70 de ani, tot din jud. Timiș, testat tot vineri. Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Suferea de cardiopatie și diabet zaharat tip II.

A luat virusul intrând în contact cu un membru al familiei întors din Germania.

UPDATE 30 martie, ora 11.50 – A fost înregistrat al 44-lea deces, un bărbat de 74 de ani din jud. Satu Mare.

A fost testat pentru coronavirus vineri (27 martie), probele fiind analizate la Spitalul Municipal Oradea. Rezultatul, pozitiv, a venit sâmbătă.

Bărbatul a murit duminică, la Spitalul de Boli Infecțioase Satu Mare.

Conform GCS, acesta suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II insulino -dependent.

UPDATE 29 martie, ora 21.25 – Un bărbat de 72 de ani din jud. Arad a decedat din cauza coronavirusului. A fost testat pe 26 martie, iar rezultatul a venit astăzi. Tot astăzi a murit.

Suferea de bronhopneumonie și insuficiență cardiacă.

Nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat, precizează GCS.

UPDATE 29 martie, ora 18.50 – Încă două decese în România, numărul total a ajuns la 42.

Este vorba despre o femeie de 75 de ani din jud. Hunedoara, care a fost testată pentru coronavirus marți (24 martie). Rezultatul, pozitiv, a venit astăzi. Femeia a murit joi (26 martie), la Spitalul municipal Hunedoara, unde era internată la terapie intensivă.

Potrivit GCS, bătrâna suferea de bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Al doua persoană care a murit din cauza coronavirusului era tot din Hunedoara. Bărbatul de 82 de ani a fost testat pentru COVID-19 miercuri (25 martie), când a și murit. Era internat la Spitalul municipal Hunedoara, la terapie intensivă. Rezultatul, pozitiv, a venit abia astăzi.

Bărbatul avea neoplasm digestiv stadiul III (cancer gastic) și hemoragie digestivă superioară.

„Niciuna dintre persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat”, precizează GCS.

UPDATE 29 martie, ora 13.50 – Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă două decese provocate de coronavirus.

Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din județul Suceava care a intrat în contact cu o persoană care a revenit din Austria. A fost testat pentru coronavirus miercuri (25 martie), iar rezultatul, pozitiv, a venit joi.

A murit astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, unde era internat la terapie intensivă.

Potrivit GCS, bărbatul avea tumoră neuroendocrinală, hipertensiune și anevrism de aortă.

Cea mai tânără victimă a COVID-19 este o fată de 27 de ani din Botoșani. A fost testată pentru coronavirus duminica trecută (22 martie), iar luni a fost confirmată pozitiv.

A murit astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, unde era internată. Tânăra suferea de diabet zaharat tip I decompensat.

UPDATE 29 martie, ora 12.00 Un alt deces în România: un bărbat de 66 de ani din jud. Timis. A luat virusul de la un membru al familiei întora din Germania, cu care a intrat îm contact.

A fost testat pentru coronavirus marți (24 martie), iar rezultatul, pozitiv, a venit miercuri.

Bărbatul a murit sâmbătă la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, unde era internat la terapie intensivă.

Avea diabet zaharat tip II și HTA grad III (hipertensiune).

UPDATE 29 martie, ora 00.05 La doar câteva ore după ce anunțase patru noi decese în România din cauza coronavirusului, autoritățile au anunțat încă trei.

Este vorba de un bărbat de 35 de ani, din județul Ialomița, care a fost depistat pozitiv pe 26 martie, fără boli asociate cunoscute. Un alt bărbat în vârstă de 60 de ani, tot din Ialomița, a murit în 25 martie, având comorbititate de obezitate.

Al treilea caz, din același județ este al unui bărbat de 77 de ani care a decedat tot pe 25 martie .

Sâmbătă, 28 martie, a fost ziua în care au fost anunțate cele mai multe decese de la începutul crizei coronavirus. În total, 11 persoane au murit din cauza COVID-19.

UPDATE 28 martie 20.20 Grupul de Comunicare Strategică a anunțat sâmbătă seară patru noi decese, numărul total ajungând la 34.

– bărbat de 65 de ani din jud. Arad, internat la spitalul județean. Miercuri (25 martie) a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara și a murit astăzi. Suferea de obezitate și hipertensiune.

– bărbat în vârstă de 67 de ani din jud. Constanța. Era internat de miercuri la Spitalul de Boli Infecțioase și a murit astăzi. Avea diabet și hipertensiune.

– bărbat de 43 de ani din jud. Suceava, pacient cu arsuri, a fost transferat de la Spitalul Județean Suceava și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București. A murit astăzi.

– femeie de 61 de ani din jud. Hunedoara, internată la terapie intensivă în Spitalul Județean Deva. A fost confirmată cu coronavirus astăzi, la cinci zile după ce a murit (23 martie). Suferea de boli cardiovasculare.

În toate cazurile sunt anchete epidemiologice realizate sau în desfășurare, precizează GCS.

UPDATE 28 martie 16.45 Un nou deces din cauza coronavirusului, în județul Hunedoara: un bărbat de 74 de ani, internat în secția de oncologie a Spitalului Județean Deva cu neoplasm în stadiul terminal.

A fost testat pentru coronavirus joi (26 martie) și a murit aceeași zi. Rezultatul, pozitiv, a venit astăzi.

UPDATE 28 martie 12.20 Încă trei persoane au murit din cauza coronavirusului noaptea trecută și în această dimineață, numărul total ajungând la 29. Toate persoanele decedate sunt din județul Arad.

Este vorba despre o femeie de 71 ani cu diabet zaharat, care s-a internat miercuri (25 martie) la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase. Vineri a fost mutată la terapie intensivă, unde a murit în aceeași zi.

La internare prezenta insuficiență respiratorie acută, precizează GCS. DSP a început o anchetă epidemiologică pentru a găsi persoanele cu care femeia a intrat în contact.

O altă femeie, de 74 de ani a fost internată pe 18 martie în Clinica de Diabet si Boli de Nutritie a Spitalului Județean Arad. Miercuri a fost testată pentru coronavirus, rezultatul venind pozitiv vineri (27 martie). De joi era internată la terapie intensivă, unde a murit în aceeași zi.

Cea de-a treia femeia, de 60 de ani, a fost internată miercuri în secția de boli infecțioase Arad, apoi transferată la terapie intensivă în aceeași zi. Tot miercuri a fost testată pentru coronavirus, rezultat venind pozitiv joi, când a murit.

Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE 27 martie ora 20.20 – GCS a anunțat al 26-lea deces: un bărbat de 65 de ani din județul Timiș, cu afecțiuni cardiovasculare.

A fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din 25 martie a intrat la terapie intensivă. A fost confirmat cu coronavirus astăzi și tot astăzi a decedat.

DSP a început ancheta epidemiologică pentru a găsi persoanele cu care a intrat bărbatul în contact.

UPDATE 27 martie ora 18.30 – A fost înregistrat decesul numărul 25.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 ani, din București, internat inițial la Spitalul Sf. Ioan, joi 26 martie. El a fost apoi transferat la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, unde a murit vineri 27 martie, la secția Terapie Intensivă.

Bărbatul a fost testat pe 26 martie pentru coronavirus și confirmat pozitiv în aceeași zi.

„Nu ne-au fost furnizate date legate de comorbidități”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE 27 martie ora 07.05 – Al 24-lea deces cauzat de infecția cu coronavirus a fost raportat joi noapte.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani din județul Bacău, care era internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, femeia a fost confirmată cu COVID-19 miecuri 25 martie și a murit în aceeași zi.

Femeia din Bacău suferea de insuficiență cardiacă și fibrilație atrială.

UPDATE ora 22.55. Un nou deces din cauza coronavirusului: un bărbat de 75 de ani din județul Iași, confirmat cu COVID-19 pe 22 martie și care a murit joi. Și acesta avea alte afecțiuni medicale.

UPDATE 26 martie ora 20.00 – Încă patru decese în România. Cea mai tânără persoană decedată avea 45 de ani, era din Arad și a murit ieri, în ambulanță, în drum spre Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Tot ieri a fost și confirmat cu coronavirus.

Un alt bărbat, de 56 de ani, din jud. Dâmbovița, a fost confirmat cu coronavirus luni (23 martie) și transferat de la Floreasca la Victor Babeș, la terapie intensivă. Făcea dializă. A decedat astăzi.

Cel de-al treilea caz anunțat joi seară este al unui bărbat de 49 de ani din jud. Timiș și nu era internat în spital. Conform Grupului de Comunicare Strategică, a fost diagnosticat cu pneumonie acută vineri (20 martie) la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Timișoara.

De acolo, a fost trimis la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, unde i s-a pus același diagnostic. Starea lui s-a agravat de marți (24 martie) și a fost chemată o ambulanță. Medicii i-au făcut testul pentru COVID-19, care a ieșit astăzi pozitiv. Tot astăzi a murit. Nu a călătorit și nici nu intrase în contact cu o persoană pozitivă.

Bărbatul suferea de poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială.

O femeie de 70 de ani, din judetul Neamt, era internată la Spitalul de Urgență Piatra Neamț, la nefrologie, pentru hemodializă. Starea sa s-a agravat ieri, când i s-a făcut testul pentru coronavirus. A murit ieri, rezultatele testului, pozitive, au ieșit astăzi.

UPDATE 26 martie ora 14:55 Un nou deces din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 18 morți la nivel național.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 76 de ani, din județul Cluj, internată vinerea trecută (20 martie) la Spitalul Huedin.

Femeia a fost transferată două zile mai târziu la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, la terapie intensivă, după ce a fost confirmată cu COVID-19.

Pacienta avea și alte afecțiuni: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

UPDATE 25 martie ora 22:51 În această seară au fost raportate încă 3 decese confirmate cu COVID-19.

Decedatul cu numărul 15 este un bărbat, 63 ani, din judetul Neamt, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în secția de ATI, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020.

Al 16-lea deces este o femeie, 70 ani, din județul Suceava, internată în SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020.

Cel de-al 17-lea deces este tot o femeie, 70 ani, din judetul Suceava, internata în SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020

UPDATE 25 martie 17.00 – Un alt pacient din Suceava a murit din cauza coronavirusului. Este al 14-lea deces înregistrat în România.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat cu COVID-19 luni, 23 martie. A murit în această după amiază.

Bărbatul suferea de obezitate, precizează GCS.

UPDATE 25 martie 10.00 – O femeie din Caraș-Severin în vârstă de 72 de ani a murit din cauza COVID-19 în această dimineață.

Femeia se afla de sâmbătă la terapie intensivă la Spitalul de Urgență din Reșița și a fost transferată marți seară (24 martie) la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Pacienta a fost în Madrid, Spania, și s-a aflat în autoizolare la domiciliu din 20 martie. Suferea de afecțiuni preexistente (diabet, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică), precizează GCS.

UPDATE 23:45. Două noi decese au fost confirmate în România: o femeie de 64 de ani din Suceava și un bărbat de 74 de ani din Ialomița. Ambele persoane aveau și alte afecțiuni medicale cronice.

Femeia din Suceava a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Bărbatul din Ialomița a prezentat simptome pe 19 martie și a fost internat în stare gravă pe 22 martie.

Grupul de Comunicare Strategică a precizat că, dintr-o eroare de comunicare, decesul anunțat anterior cu numărul 11 (bărbatul de 71 de ani din Suceava) fusese anunțat deja luni (decesul numărul 5).

UPDATE 21:40. Au fost confirmate trei noi decese din cauza coronavirusului în România, toate fiind înregistrate la Spitalul Județean Suceava: un bărbat de 59 de ani (decedat duminică), o femeie de 80 de ani și un bărbat de 71 de ani (amândoi decedați luni). Toți trei aveau afecțiuni medicale cronice pre-existente.

UPDATE 24 martie 08.45 – Al optulea deces din cauza coronavirusului a fost înregistrat în Craiova.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul de Boli Infectioase Craiova. Bărbatul a fost confirmat cu noul virus în 19 martie, după ce s-a întors, împreună cu fiica sa, din Italia, în 7 martie. Tânăra este acum izolată la domiciliu.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pacientul a fost internat Spitalul din Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. El suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină și ave obezitate grad II.

UPDATE 20:05 – Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni seară al șaptelea deces la un pacient cu coronavirus, care suferea și de alte afecțiuni.

Este vorba despre un bărbat de 65 de ani internat la Spitalul Universitar din Capitală, confirmat sâmbătă cu COVID-19. Bărbatul necesita dializă și a fost contact de salon cu al doilea pacient care a murit, de 74 de ani, transferat la Spitalul Victor Babeș.

UPDATE 18.45 – Al șaselea deces din România a fost înregistrat luni la Arad, la un bărbat de 64 de ani cofirmat chiar astăzi cu COVID-19.

El era internat de vineri în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI, informează Grupul de Comunicare Strategică.

UPDATE 14.00: A fost înregistrat al cincilea deces din cauza coronavirusului. Este vorba despre un bărbat de 71 ani din Suceava internat sâmbătă la Spitalul Județean și confirmat pozitiv astăzi.

Grupul de Comunicare Strategică precizează că bărbatul a fost internat anterior în secția de cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Totodată, în Spitalul Județean din Suceava au fost infectate zeci de cadre medicale cu COVID-19, unitatea urmând să fie închisă temporar, potrivit unor surse Libertatea.

UPDATE 12.00: O femeie în vârstă de 72 de ani este cea de-a patra persoană din România care își pierde viața din cauza noului coronavirus.

Femeia a fost internată pe 21 martie la Spitalul Județean Suceava, suferind și de alte afecțiuni.

Situația la Spitalul din Suceava este dramatică. Zeci de cadre au fost infectate cu noul coronavirus.

UPDATE 21.23: Un bărbat de 70 de ani, care a fost confirmat infectat cu COVID-19 în urmă cu trei zile, pe 19 martie, a decedat. La o zi de la internarea în spitalul din Piatra Neamț, bărbatul a fost transferat la Iași, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Bărbatul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertenisiune arterială), anunță Grupul de Comunicare Strategică.

În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

Cei doi pacienți care au murit făceau parte din categoria de vârstă vulnerabilă și aveau boli cronice. Pacientul de 67 de ani din Filiași era bolnav de cancer în fază terminală, iar cel de 74 de ani făcea dializă.

„Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Până pe 22 martie, au fost confirmate 433 cazuri de coronavirus in Romania

Fotografie principală: Inquam Photos / Virgil Simionescu

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vasluianul suspect de COVID-19, transportat în stare gravă la Spitalul Bârlad după ce s-a spânzurat, nu are coronavirus

Bărbatul de 53 de ani, din Gura Bustei, care ...

O treime dintre cei 91 depistați cu COVID-19 în județul Vaslui sunt cadre medicale. Numărul bolnavilor la Spitalul Vaslui crește continuu, ajungând la 20

O treime dintre cei depistați cu noul coronavirus în ...

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, anulate din cauza coronavirusuluiciprian.iana

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, Franța, care ...