Home » Coronavirus » Italia anunță cel mai mic număr de morți de coronavirus din 19 martie încoaceDuca Dan

Italia anunță cel mai mic număr de morți de coronavirus din 19 martie încoaceDuca Dan

Numărul persoanelor care au murit din cauza coronavirus în Italia a scăzut puternic în ultimele 24 de ore, față de zilele precedente. Autoritățile cer însă o atitudine responsabilă în continuare.

Italia înregistrează cel mai mic număr de morți cauzați de COVID din 19 martie încoace, respectiv 525, a anunțat duminică Protecția Civilă.

Potrivit datelor oficiale, este vorba de o scădere cu un sfert a deceselor față de ziua precedentă, atunci când s-au înregistrat 681 de morți.

15.887 persoane au murit în Italia din cauza COVID-19

Totuși, numărul persoanelor noi care s-au infectat în ultimele 24 de ore rămâne mare – peste 4.300, numărul total al acestora fiind de aproape 129.000.

Avertismentul Proiecției Civile

“Nu trebuie să lăsăm garda jos. Este esențial să continuăm să stăm acasă și să ieșim doar în caz de necesitate”, a spus șeful departamentului de Protecție Civilă ,Angelo Borrelli, care a subliniat „vestea bună” legată de tendința în scădere a numărului bolnavilor și decedaților de coronavirus. Având în vedere Paștele (catolic, care în Italia e sărbătorit săptămâna viitoare, n.red.), „trebuie menținut un comportament strict”, a spus acesta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vasluianul suspect de COVID-19, transportat în stare gravă la Spitalul Bârlad după ce s-a spânzurat, nu are coronavirus

Bărbatul de 53 de ani, din Gura Bustei, care ...

O treime dintre cei 91 depistați cu COVID-19 în județul Vaslui sunt cadre medicale. Numărul bolnavilor la Spitalul Vaslui crește continuu, ajungând la 20

O treime dintre cei depistați cu noul coronavirus în ...

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, anulate din cauza coronavirusuluiciprian.iana

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, Franța, care ...