Home » Coronavirus » Tragedie în lumea fotbalului. A aflat că are coronavirus și apoi s-a sinucisDuca Dan

Tragedie în lumea fotbalului. A aflat că are coronavirus și apoi s-a sinucisDuca Dan

Medicul echipei franceze de fotbal Stade de Reims, Bernard Gonzalez, s-a sinucis după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, a confirmat clubul, duminică, informează Agerpres.

”Devastat, (clubul) Reims îl plânge pe Bernard Gonzalez. Nu numai clubul, dar şi sute de bărbaţi şi femei din Reims”, se arată în anunţul grupării din Hexagon, scrie sursa citată.

Primarul oraşului Reims, Arnaud Robinet, a confirmat vestea. ”Mi s-a spus că doctorul Gonzalez a lăsat o scrisoare în care menţiona că a fost testat pozitiv la COVID-19”, a afirmat Robinet.

O sursă medicală a confirmat pentru AFP existenţa scrisorii şi a adăugat că doctorul părea ”în formă bună cu două zile în urmă”.

”Sunt şocat de moartea sa deoarece îl cunoşteam de mulţi ani. Nu numai că a fost medicul clubului, dar a fost şi medicul multor oameni din Reims. Era cunoscut pentru calităţile sale umane şi profesionale. Va lipsi atât familiei fotbalului, cât şi tuturor celor care l-au întâlnit”, a spus primarul oraşului.

foto: Stade de Reims

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vasluianul suspect de COVID-19, transportat în stare gravă la Spitalul Bârlad după ce s-a spânzurat, nu are coronavirus

Bărbatul de 53 de ani, din Gura Bustei, care ...

O treime dintre cei 91 depistați cu COVID-19 în județul Vaslui sunt cadre medicale. Numărul bolnavilor la Spitalul Vaslui crește continuu, ajungând la 20

O treime dintre cei depistați cu noul coronavirus în ...

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, anulate din cauza coronavirusuluiciprian.iana

Campionatele Europene de Atletism de la Paris, Franța, care ...