Home » Administratie » Bărbat găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din Portari. Poliția face anchetă

Bărbat găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din Portari. Poliția face anchetă

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din satul Portari, fără a se cunoaște condițiile în care și-a găsit sfârșitul. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, edificatoare în anchetă fiind rezultatele medicilor legiști.

Moarte suspectă în comuna Zăpodeni, după ce un localnic și-a găsit sfârșitul în condiții misterioase în curtea locuinței sale. Cel puțin acolo a fost găsit fără suflare de către fiul său, care a alertat autoritățile. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatul de 51 de ani astfel încât a fost anunțată Poliția, competentă să elucideze condițiile în care a survenit moartea localnicului din Potari.


În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Se fac cercetări pentru a stabili dacă se pun în evidență elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


În urma primelor cercetări desfășuate la fața locului, polițiștii au constatat că victima avea niște urme de roți pe pantalonii cu care era îmbrăcat. De altfel, trupul bărbatului se afla, în momentul în care a fost găsit de fiul său, lângă o căruță încărcată cu balast. În acest condiții, una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatorilor ar fi o moarte accidentală. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*