Home » Administratie » Bărbat găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din Portari. Poliția face anchetă

Bărbat găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din Portari. Poliția face anchetă

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit mort de către fiul său în curtea unei locuințe din satul Portari, fără a se cunoaște condițiile în care și-a găsit sfârșitul. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, edificatoare în anchetă fiind rezultatele medicilor legiști.

Moarte suspectă în comuna Zăpodeni, după ce un localnic și-a găsit sfârșitul în condiții misterioase în curtea locuinței sale. Cel puțin acolo a fost găsit fără suflare de către fiul său, care a alertat autoritățile. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatul de 51 de ani astfel încât a fost anunțată Poliția, competentă să elucideze condițiile în care a survenit moartea localnicului din Potari.


În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Se fac cercetări pentru a stabili dacă se pun în evidență elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


În urma primelor cercetări desfășuate la fața locului, polițiștii au constatat că victima avea niște urme de roți pe pantalonii cu care era îmbrăcat. De altfel, trupul bărbatului se afla, în momentul în care a fost găsit de fiul său, lângă o căruță încărcată cu balast. În acest condiții, una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatorilor ar fi o moarte accidentală. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Încă un beneficiar al Căminului de Bătrâni Tutova a murit de Covid-19. Numărul deceselor în centru a ajuns la 15

Centrul pentru Persoane Vârstnice Tutova a înregistrat cel de-al ...

Culturile agricole din județ, distruse și de mistreți. Proprietarii fondurilor de vânătoare, buni de plată

Mii de hectare de culturi agricole din județ sunt ...

Bătrână tâlhărită noaptea pe o stradă din Vaslui. Atacatorul, arestat preventiv, femeia, dusă la spital cu leziuni

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat ...