Home » Administratie » Copil de 13 ani, intoxicat cu medicamente, transferat în stare gravă la un spital din Iași

Copil de 13 ani, intoxicat cu medicamente, transferat în stare gravă la un spital din Iași

Un copil de 13 ani, din județul nostru, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Iași, în urma unei intoxicații cu medicamente. Transferul său la unitatea medicală ieșeană s-a făcut cu un elicopter SMURD.

Alertă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acolo unde un copil de 13 ani a ajuns în stare gravă în urma unei intoxicații cu medicamente. Întrucât starea de sănătate a băiatului se degrada continuu, medicii au stabili că este necesar transferul său la o unitate spitalicească specializată din Iași. În consecință, s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD din capitala Moldovei.


Ambulanța de terapie intensivă mobilă a transportat copilul de la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU la locul de aterizare al elicopterului, într-o zonă special amenajată din municipiul Vaslui. De asemenea, așa cum prevede procedura în astfel de situații, o autospecială de stingere cu apă și spumă a asigurat în zonă măsurile necesare de prevenire și stingere a incendiilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionuț Piruș.


Copilul de 13 ani a ajuns cu elicopterul SMURD, în cursul după-amiezii de luni, la Spitalul pentru Copii ”Sfânta Maria” Iași. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Hușean mort de mai multe zile, găsit în casă de pompieri și polițiști după ce au spart ușa. Soția era în locuință, în viață

Un bărbat de 75 de ani, decedat de câteva ...

Vești bune! Pandemia de coronavirus, ținută sub control la nivelul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Municipiul Vaslui a trecut cu bine, ...

Autoritățile anunță pagube de peste 57 de milioane de lei în urma inundațiilor

Autoritățile județene s-au întrunit, ieri, într-o ședință extraordinară, pentru ...