Home » Coronavirus » Rugani și Matuidi, testați din nou pozitiv la Covid-19. Juventus așteaptă și rezultatul ultimului test făcut de Dybalaviorel.tudorache

Rugani și Matuidi, testați din nou pozitiv la Covid-19. Juventus așteaptă și rezultatul ultimului test făcut de Dybalaviorel.tudorache

Fundaşul italian Daniele Rugani, primul fotbalist din Serie A infectat cu noul coronavirus, şi mijlocaşul francez Blaise Mautidi, colegul său de la echipa Juventus Torino, au fost testaţi din nou pozitiv la Covid-19, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

Un alt jucător al „Bătrânei Doamne”, atacantul argentinian Paulo Dybala, aşteaptă încă rezultatul ultimului test, însă logodnica sa Oriana Sabatini, alături de care se află în carantină, a ieşit la rândul ei din nou pozitiv la ultimul control.

Cei trei fotbalişti ai lui Juventus Torino au fost infectaţi cu noul coronavirus luna trecută, însă niciunul nu a fost declarat oficial vindecat până în acest moment, fiind în continuare izolaţi la domiciliile lor, conform Agerpres.

About admin

%d blogeri au apreciat: