Home » Administratie » Spargere la o farmacie veterinară din Piața Traian. Hoțul, care a mai dat o lovitură în aceeași zonă, prins de polițiști

Spargere la o farmacie veterinară din Piața Traian. Hoțul, care a mai dat o lovitură în aceeași zonă, prins de polițiști

Un bărbat de 34 de ani, din Voinești, a fost reținut de polițiști după ce a dat două spargeri la magazine care funcționează în Piața Traian din Vaslui. Dacă vara trecută, la prima lovitură, a reușit să fure bunuri în valoare de 500 de lei fără a fi prins, acum tânărul nu a mai reușit să mai sustragă nimic din incinta farmaciei veterinare căreia a reușit să-i spargă un geam.

Polițiștii vasluieni au reușit să pună mâna pe încă un hoț pe care îl căutau de ceva vreme. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani care avea drept loc de acționat Piața Traian din municipiul Vaslui. Prima spargere a dat-o în august anul trecut, atunci când a intrat prin efracție într-un magazin, de unde a furat bunuri în valoare de 500 de lei. Hoțul a recidivat și, într-una din nopțile trecute, a ”acționat” din nou în Piața Traian. De această dată, vizată a fost o farmacie veterinară, reușind doar să spargă un geam, fără a fura nimic din interior.


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a bărbatului de 34 de ani, din comuna Voinești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Polițiștii vasluieni continuă cercetările în cazul tânărului de 34 de ani pentru a stabili întreaga activitate infracțională a acestuia. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*