Home » Administratie » Trei tineri din comuna Banca, arestați după ce au snopit în bătaie doi frați cu un topor, o bâtă și o furcă

Trei tineri din comuna Banca, arestați după ce au snopit în bătaie doi frați cu un topor, o bâtă și o furcă

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 31 de ani, din comuna Banca, au fost arestați pentru tentativă de omor, loviri și alte violențe și distrugere, după ce au snopit în bătaie doi frați în apropierea unui bar, iar apoi au stat ascunși mai bine de o zi pe un câmp din apropierea satului în care s-a petrecut agresiunea. Una din victime are nevoie de mai bine de trei luni de îngrijiri medicale, suferind leziuni grave la cap și picioare.

Bătaie cu topoare, bâte și furci în apropiere de un bar din localitatea Ghermănești (Banca), a cărei protagoniști au fost trei tineri care au avut o reglare de conturi cu doi frați din sat. Prinși pe drum, cei doi bărbați au fost loviți fără milă de către agresori, una dintre victime suferind leziuni grave la nivelul capului. De asemenea, i-a fost secționată o ureche și tăiate tendoanele de la picioare, fiind salvată de la moarte de un martor. În aceste condiții, bărbatul de 44 de ani a fost dus cu ambulanța la un spital din Iași, unde medicii au stabilit că are nevoie de peste 110 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol.


După consumarea agresiunii, cei trei tineri s-au făcut nevăzuți, poliția începând activitățile de căutare a acestora, fără, însă, vreun rezultat. În cele din urmă, agresorii s-au prezentat singuri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, fără a recunoaște în fața anchetatorilor fapta comisă. Cu toate acestea, în baza probelor strânse și a declarațiilor martorilor, procurorul de caz a putut să-i prezinte pe cei trei tineri în fața instanței. Judecătorii au fost convinși de către anhetatori astfel încât agresorii au ajuns după gratii, acolo unde vor rămâne cel puțin pentru următoarele 30 de zile, așa cum a stabilit instanța. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: