Home » Coronavirus » FC Barcelona pune stadionul Camp Nou la dispoziția autorităților pentru teste clinice împotriva Covid-19Budușan Mihai

FC Barcelona pune stadionul Camp Nou la dispoziția autorităților pentru teste clinice împotriva Covid-19Budușan Mihai

Gruparea FC Barcelona a pus la dispoziţie arena Camp Nou pentru efectuarea de teste clinice în vederea obţinerii unui tratament preventiv pe bază de hidroxiclorochină în lupta împotriva coronavirusului, scrie News.ro

„Obiectivul este de a verifica dacă acest medicament împiedică persoanele care au fost în contact cu o persoană infectată să dezvolte boala sau să o facă într-un mod mai uşor”, a anunţat clubul catalan.

Camp Nou este unul dintre cele patru locuri din Barcelona pentru pacienţii care urmează acest tratament.

Pandemia de coronavirus a ucis, până acum, peste 12.000 de spanioli. Cu toate acestea, într-un oraș din Spania nu s-a înregistrat niciun caz de COVID-19.

Este vorba despre Zahara de la Sierra, o localitate din sudul Spaniei, aflată la aproximativ 100 de kilometri de Sevilla. Orașul are o istorie bogată, iar în vremurile medievale era cunoscut ca o fortăreață. Ridicat deasupra ținutului andaluz, acesta are o poziție care în aceste zile grele reprezintă un atu extrem de important.

About admin

%d blogeri au apreciat: