Home » Coronavirus » Kenny Dalglish are coronavirus. Mesajul clubului FC Liverpoolciprian.iana

Kenny Dalglish are coronavirus. Mesajul clubului FC Liverpoolciprian.iana

Sir Kenny Dalglish, 69 de ani, legendarul fotbalist de la FC Liverpool, are coronavirus. Vestea a fost anunțată, vineri seară, de clubul la care fostul fotbalist scoțian a înregistrat cele mai importante succese.

Conform comunicatului, Kenny Dalglish a fost transportat la spital, miercuri și iar testul pentru Covid-19 a ieșit pozitiv, deși este asimptomatic.

”În conformitate cu procedurile în vigoare, el a fost testat ulterior pentru COVID-19 în ciuda faptului că nu a prezentat anterior nici un simptom al bolii. Neașteptat, rezultatul testului a fost pozitiv, dar el rămâne asimptomatic.

Înainte de internarea sa în spital, Sir Kenny a ales să se autoizoleze mai mult decât perioada recomandată, împreună cu familia sa. El a cerut tuturor să urmeze indicațiile și îndrumările guvernului și are experților în zilele și săptămânile următoare”, se arată pe site-ul clubului FC Liverpool.

După ce a câștigat patru titluri și patru Cupe ale Scoției cu Celtic, Kenny Dalglish devenit celebru la FC Liverpool, echipă cu care a obținut de trei ori Cupa Campionilor Europeni, șapte titlui și cinci Cupe ale Angliei, în perioada 1977-1990.

About admin

%d blogeri au apreciat: