Home » Coronavirus » Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica ei din cauza coronavirusului. Tânăra muncește în Finlanda. „Îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienți”Livia Lixandru

Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica ei din cauza coronavirusului. Tânăra muncește în Finlanda. „Îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienți”Livia Lixandru

Narcisa Suciu este stabilită în Finlanda de peste 10 ani. Artista s-a căsătorit cu Veikko Miettinen, un apreciat artist etno și a părăsit definitiv România. Cei doi au împreună o fată.

Într-o intervenție la Magic FM, artista a recunoscut că nu se simte în siguranță și nu e mulțumită de modul în care guvernul a gestionat pandemia de coronavirus. Narcisa este extrem de îngrijorată în acest conxet pentru fiica sa, nevoită să lucreze în continuare, potrivit VIVA!

„Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă.

Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic”, a declarat Narcisa Suciu, potrivit sursei citate.

About admin

%d blogeri au apreciat: