Home » Coronavirus » O nouă echipă de Formula 1 a luat măsuri severe din cauza coronavirusului: angajații, trimiși în șomaj tehnicOtopeanu Cristian

O nouă echipă de Formula 1 a luat măsuri severe din cauza coronavirusului: angajații, trimiși în șomaj tehnicOtopeanu Cristian

După McLaren, Williams şi Racing Point, o nouă echipă de Formula 1 a anunţat măsuri de şomaj parţial pentru a limita efectele economice ale pandemiei de coronavirus. Este vorba despre Renault.

Personalul Renault a fost trimis în şomaj parţial pentru o durată de 12 săptămâni, care ar putea fi redusă sau prelungită în funcţie de evoluţia situaţiei.

În Marea Britanie, unde îşi au cartierele generale sau parţiale şapte echipe de Formula 1, McLaren, Williams, Racing Point, Mercedes, Red Bull, Haas şi Renault, guvernul permite companiilor să-şi trimită angajaţii în şomaj parţial cu garantarea a 80 la sută din salariu până la un plafon fixat la 2.500 de lire sterline pe lună (aproximativ 2.800 euro), potrivit Agerpres.

Primele nouă curse din acest sezon în Formula 1 au fost anulate (Australia, Monaco) sau amânate (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan, Canada).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*