Home » Coronavirus » Previziunile sumbre ale unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei. „Pandemii precum Covid-19 vor apărea la fiecare 20 de ani”Budușan Mihai

Previziunile sumbre ale unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei. „Pandemii precum Covid-19 vor apărea la fiecare 20 de ani”Budușan Mihai

Miliardarul Bill Gates, în vârstă de 67 de ani, fondator al Microsoft şi filantrop, este de părere că pandemiile ar putea căpăta frecvenţă. El este convins că vor apărea la fiecare 20 de ani, scrie Businessinsider.

Miliardarul Bill Gates, în vârstă de 67 de ani, fondator al Microsoft şi filantrop, este de părere că pandemiile ar putea căpăta frecvenţă.

El crede că erupţii de genul COVID-19 ar putea apărea la fiecare 20 de ani. Bill Gates a avertizat de mai mulţi ani asupra posibilităţii izbucnirii unei astfel de pandemii.

„Costurile unei pregătiri ar fi fost mult mai mici decât cele pe care le vom plăti acum. Oamenii realizează acum asta”, a afirmat Bill Gates.

Bill Gates a afirmat că omenirea va plăti multe mii de miliarde din buzunarul propriu din cauza faptului că liderii săi nu au cheltuit mai puţin pentru a fi pregătiţi. El îi învinuieşte pe liderii politici că nu au fost prevăzători. 

În 2015, în cadrul unei conferinţe, Bill Gates a avertizat că o pandemie ar putea ucide circa 30 de milioane de oameni într-un singur an, spunând că guvernele nu sunt pregătite pentru aşa ceva. 

În luna februarie, Bill şi Melinda Gates au donat 100 de milioane de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului. Banii au fost destinaţi cercetării pentru găsirea unui vaccin.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*