Home » Coronavirus » Smiley, Delia și Randi au lansat piese inspirate de restricțiile și măsurile împotriva răspândirii coronavirusuluiStamatoiu Bogdan

Smiley, Delia și Randi au lansat piese inspirate de restricțiile și măsurile împotriva răspândirii coronavirusuluiStamatoiu Bogdan

Starea de urgență a anulat toate evenimentele culturale și artistice de pe teritoriul țării. Cântăreții au fost și ei afectați, văzându-și toate evenimentele publice anulate. Acest lucru nu i-a împiedicat însă să continue să compună, să cânte și să lanseze piese noi, adaptate vremurilor.

Smiley a ieșit în față cu o melodie dedicată cadrelor medicale din prima linie: „Cine-i salvează pe eroi?”. Piesa, cântată împreună cu Cabron, a strâns peste 700.000 de vizualizări pe youtube.

„Cu toții am avut în viață acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit și ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ți-ai dorit să îi mulțumești, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulțumi Eroului. Pentru a mulțumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, a explicat Smiley pe canalul său de Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=wTW28RuwrAY

Randi a lansat „Suflete în carantină”

Randi a răspuns cu o piesă inspirată din restricțiile vremurilor pe care le trăim. Artistul a compus și lucrat în studioul propriu, iar videoclipul este compus din imagini filmate în propria casă. Melodia are în jur de 300.000 de vizualizări pe youtube.

M-a inspirat în primul rând separarea umană pe care o trăim, pentru că, în cele din urmă, internetul nu are calitatea de a aduce oamenii cu adevărat, la un nivel profund și total, împreună. Realizăm că cele mai de apreciat lucruri sunt cele pe care le considerăm atât de normale, încât nu le mai acordăm valoarea esențială: este vorba despre oameni, cei de lângă noi, pe care îi iubim și care ne iubesc și felul în care ne îmbogățim reciproc existența

Randi

https://www.youtube.com/watch?v=xDEqbm1tte8

Delia e nostalgică

Și Delia, jurata emisiunii iUMOR de la Antena 1, a lansat o piesă adaptată vremurilor. „Cum era” în colaborare cu Nane a avut premiera în urmă cu o săptămână și a strâns cele mai multe vizualizări în mediul virtual, fiind în trending pe YouTube, cu aproape 3 milioane de accesări.

Mesajul piesei este cât se poate de uman: dorul după vremurile când puteai să te plimbi cu mașina, să te distrezi, să alergi, să fumezi şi să asculţi muzică în aer liber.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, iar la filmare au fost prezenți doar Delia și Nane, renunțându-se la prezența unei echipe numeroase în această perioadă de izolare.

https://www.youtube.com/watch?v=Roa1c_mds38

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*