Home » Coronavirus » 20 de persoane au atacat cu bolovani și bare de fier patrulele poliției din Frankfurt. Forțele de ordine verificau respectarea măsurilor de prevenție a coronavirusuluimihai.toma

20 de persoane au atacat cu bolovani și bare de fier patrulele poliției din Frankfurt. Forțele de ordine verificau respectarea măsurilor de prevenție a coronavirusuluimihai.toma

Incident violent în cartierul Griesheim, din Frankfurt, Germania. Conform ”Bild”, vineri seară, 20 de bărbați au atacat cu bolovani, bucăți de acoperiș și bare de fier trei echipaje ale Poliției. Forțele de ordine verificau respectarea măsurilor impuse de autorități în ceea ce privește coronavirusul.

Poliția din Frankfurt efectua un control de rutină în Ahornstraße, zona de vest a orașului de pe Main. În jurul orei locale 21.15, o patrulă a descoperit un grup de 6 persoane care nu respecta măsurile impuse de autoritățile landului Hessa referitoare la întâlnirile dintre persoane.

Când doi ofițeri au coborât din mașină, unul dintre indivizii din grup a aruncat un bolovan în luneta mașinii de poliție.

Polițiștii au chemat în sprijinul lor alte două patrule, însă au apărut imediat și 20 de atacatori. Au tăbărât pe forțele de ordine, arucând cu pietre, bucăți de acoperiș, bare de fier și chiar o placă de ciment de 5 kg!

În mod miraculos, notează ”Bild”, nimeni nu a fost rănit.

Agresorii au dispărut, însă polițiștii au identificat rapid o parte din gașcă, folosind un elicopter.

Șase bărbați, cu vârste între 23 și 31 de ani, au fost ridicați dintr-un apartament, în care a fost descoperit un adevărat arsenal de pistoale și de arme albe.

Indivizii au arestați preventiv. Între altele, vor fi cercetați pentru ultraj și tentativă de omor.

Incidentul vine într-un moment în care Germania elabora o listă de măsuri – printre care obligativitatea purtării măştilor sanitare în locuri publice și limitarea adunărilor – a căror punere în practică ar urma, potrivit autorităţilor de la Berlin, să permită renunţarea treptată, începând cu 19 aprilie, la interdicţiile de circulaţie impuse pentru limitarea răspândirii epidemiei COVID-19.

122.530 de persoane infectate cu coronavirus sunt în Germania. 2.736 de bolnavi de coronavirus au murit, 53.913 s-au vindecat.

About admin

%d blogeri au apreciat: