Home » Coronavirus » Peste 2.000 de cazuri de coronavirus în Rusia într-o singură zi. Ambulanțele fac cozi la intrarea în spitalOtopeanu Cristian

Peste 2.000 de cazuri de coronavirus în Rusia într-o singură zi. Ambulanțele fac cozi la intrarea în spitalOtopeanu Cristian

Explozie de îmbolnăviri cu coronavirus în Rusia. 2.186 de oameni au fost confirmaţi cu teribilul virus în ultimele 24 de ore, iar ambulanţele au început să formeze cozi în faţa spitalelor, aducând pacienţii, transmite Russia Today.

Zeci de ambulanțe au format, sâmbătă, o coadă în fața unui spital care tratează pacienți infectați cu coronavirus, în apropierea Moscovei.

Unul dintre șoferi a spus că a așteptat 15 ore în coadă la spital pentru a aduce un pacient suspectat că ar putea fi infectat, notează și The Guardian.

În acest moment, numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus din Rusia a urcat la 15.770. Cea mai mare parte a celor recent infectați se află la Moscova și în regiunile înconjurătoare.

Autoritățile au introdus recent permise electronice pentru a controla deplasarea oamenilor în timpul carantinei. Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărime al Rusiei, a raportat 69 de cazuri.

Până la această oră, autorităţile au raportat 130 de decese cauzate de coronavirus.

Rusia încă nu a atins apogeul focarului de coronavirus. Oficialii din domeniul sănătăţii au afirmat că se aşteaptă ca acest lucru să fie atins la finalul acestei luni.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*