Home » Coronavirus » Șoferul de TIR care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului ucigașOtopeanu Cristian

Șoferul de TIR care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului ucigașOtopeanu Cristian

Un şofer român de TIR, în vârstă de 47 de ani, a murit din cauza infecţiei cu coronavirus, la Paris. În urmă cu o lună, bărbatul se întreba dacă „a văzut cineva un om bolnav sau un mort de la corona”. „Să nu mor prost”, mai scria Marian Giurea pe 17 martie.

„Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi. Intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav sau un om mort de la corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost. Va pup”. Acesta a fost mesajul bărbatului, scris pe 17 martie, pe Facebook.

Câteva săptămâni mai târziu, Marian Giurea a murit din cauza COVID-19 într-un spital din Paris, au anunţat apropiaţii săi, potrivit Mediafax.

„Am rămas şocat, când sora mea m-a anunţat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat în urmă cu o săptămână”, a spus un apropiat pentru gorjeanul.ro.

About admin

%d blogeri au apreciat: