Home » Coronavirus » Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța, din cauza pandemiei de coronavirus. „S-a amânat, nu mai vorbim”Livia Lixandru

Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța, din cauza pandemiei de coronavirus. „S-a amânat, nu mai vorbim”Livia Lixandru

Claudia Ghițulescu a rămas căsătorită în acte, cu bărbatul care a înșelat-o cu o femeie de 20 de ani. Din cauza restricțiilor impuse, în contextul pandemiei de coronavirus, cântăreața nu poate deveni o femeie liberă.

Interpreta de muzică populară a declarat că nu mai păstrează legătura cu fostul soț și că își vede de viața ei.  

De când este în autoizolare, Claudia Ghițulescu a spus că a reușit să slăbească și a făcut sport. De Paște, vedeta plănuiește să meargă la părinții ei.

„Divorțul s-a amânat, noi nu mai vorbim. Am lăsat în urmă trecutul, privesc cu optimism spre viitor. M-am vindecat frumos, fac de toate în izolare.

Am slăbit, fac sport, gătesc ciorbe, supe-cremă din legume, fac curat printre costumele populare și haine, am lansat un parfum special care îmi poartă numele.

Am filmat un videoclip înainte să intru în izolare la piesa «Nu te da bătut, nu te lăsa», am filmat pentru emisiuni, mă duc cu hârtie specială la televiziuni.

De Paște mă duc acasă, n-am vrut să merg până acum pentru că tata are diabet, eu sunt cu imunitatea scăzută după ce am pierdut sarcina anul trecut. Dar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă, o altă viață”, a declarat Claudia Ghițulescu, potrivit Click!.

About admin

%d blogeri au apreciat: