Home » Coronavirus » Doi ambulanțieri n-au mai fost primiți de colegi la serviciu, de teamă să nu fie infectați cu coronavirusciprian.iana

Doi ambulanțieri n-au mai fost primiți de colegi la serviciu, de teamă să nu fie infectați cu coronavirusciprian.iana

Situația absurdă la Târgu Jiu. Doi ambulanțieri n-au mai fost primiți de colegi în stație, de frică să nu fie infectați cu coronavirus, după ce transportase la spital un pacient care călătorise în Franța, notează Mediafax.

Culmea este că bărbatul care a fost transportat de cei doi ambulanțieri la spital revenise în țară de patru luni și, în plus, nu prezenta simptome de infecție cu Covid-19.

Acest lucru n-a contat însă pentru colegii ambulanțierilor, cei doi bărbați fiind trimiși acasă în noaptea de vineri spre sâmbătă, înainte de a ieși din tură.

După această tevatură, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a cerut o anchetă.

”Anchetăm faptul că a fost trimis acasă un echipaj de pe ambulanţă, după ce a intervenit la un caz”, a declarat, pentru Mediafax, Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, este cel care ar fi dispus ca echipajul să plece acasă, însă acesta se apără.

„Nici nu vă confirm, nici nu vă infirm (…). Nu am dispus eu, nu”, a fost răspunsul lui Constantin Mitroi.

De cealaltă parte, Augustin Malacu, inspector şef ISU Gorj, afirmă că a sesizat DSP pentru a face anchetă în acest caz. „Ofiţerul din dispecerat a spus că echipajul care a fost la caz nu e primit în staţie şi că e scandal între ei, că de ce să se ducă să-i infecteze şi pe ceilalţi. (…) Am făcut adresă la DSP să facă o verificare”, afirmă reprezentantul ISU Gorj.

About admin

%d blogeri au apreciat: