Home » Administratie » Drumul județean Huși – Averești, blocat de un arbore care a luat foc de la vegetația uscată

Drumul județean Huși – Averești, blocat de un arbore care a luat foc de la vegetația uscată

Drumul județean 244D, care face legătura între municipiul Huși și Averești, a fost blocat, duminică după-amiaza, din cauza unui arbore care a căzut peste șosea în urma unui incendiu care l-a cuprins. Pompierii au reușit să deblocheze parțial drumul imediat ce au ajuns la locul intervenției, după o oră traficul revenind la normal.

Incendiu mai puțin obișnuit în județul nostru, după ce un arbore, care a luat foc de la vegetația aprinsă împrejur, a căzut pe o șosea, blocând, astfel, traficul rutier. Evenimentul s-a petrecut pe drumul județean DJ 244D, între localitățile Bobești și Tăbălăești. Un participant la trafic a sunat la numărul de urgență 112 și a chemat în ajutor pompierii.


În momentul în care echipajul a ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta la un arbore, o parte din coroana acestuia fiind căzută pe un sens de mers. După stingerea copacului, s-au putut degaja crengile de pe carosabil astfel încât, după o oră, traficul a revenit la normal”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionuț Piruș.


Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost foc deschis în spații deschise, mai precis arderea vegetației uscate cu scopul de igienizare. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*