Home » Administratie » TIR plin cu semințe de floarea soarelui, răsturnat pe E581, în apropiere de Huși. Traficul, blocat pe un sens de mers

TIR plin cu semințe de floarea soarelui, răsturnat pe E581, în apropiere de Huși. Traficul, blocat pe un sens de mers

Un TIR plin cu semințe de floarea soarelui care venea din Vama Albița spre Huși s-a răsturnat în apropiere de ”orașul dintre vii”, pe drumul european E581, după ce șoferul, un tânăr de 29 de ani, din Ialomița, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă. Traficul rutier a fost blocat ore întregi pe un sens de mers, iar pompierii au intervenit pentru a preveni aprinderea autotrenului.

Accident la trei kilometri de municipiul Huși, în care a fost implicat un autotren, înmatriculat în Ialomița, a cărui șofer a căzut victimă, la fel ca alți mulți conducători de TIR-uri, curbelor periculoase din zonă. Tânărul de 29 de ani, aflat la volanul mașinii încărcată cu floarea soarelui din Republica Moldova, a pătruns cu viteză într-una din curbe, ceea ce a făcut ca semiremorca să intre în tangaj, conducând la răsturnarea autotrenului pe o parte, pe sensul opus de mers. Întreaga încărcătură de floarea soarelui s-a răsturnat în rigola de pe marginea șoselei, TIR-ul rămânând parțial pe șosea. În consecință, traficul a fost blocat ore întregi pe un sens de mers, pompierii intervenind în zonă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. Șoferul autotrenului nu a necesitat transportul la spital, în condițiile în care a scăpat nevătămat din accident. În cursul serii de luni, au fost începute activitățile de repunere a TIR-ului pe roți și încărcarea semințelor de floarea soarelui într-un alt autotren. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: