Home » Local » Asociația M.K. Epureanu din Barlad a donat 300 de teste spitalului din Barlad pentru diagnosticarea pacienților cu SARS-COV-2

Asociația M.K. Epureanu din Barlad a donat 300 de teste spitalului din Barlad pentru diagnosticarea pacienților cu SARS-COV-2

Donația importanta in valoare de 30.000 lei efectuata de catre Asociația M.K. Epureanu către spitalul din Bârlad, a fost realizata in urma efortului sustinut al asociatiei ce reprezinta o parte a oamenilor de afaceri din municipiul Bârlad.

Implicarea cunoscutei asociații barladene in activitațile vietii sociale din Bârlad, îmbracă acum forma unei donatii de 30.000 lei. Aceasta suma, adunata de la o parte importanta a mediului de afaceri barladean, a fost folosita pentru achizitionarea a 300 de teste pentru diagnosticarea pacientilor suspecti a fi infectati cu virusul SARS-COV-2. Spitalul Municipal Elena Beldiman, beneficiarul donatiei, are acum inca un sprijin important pentru testarea pacientilor din zona arondata.

Vicepresedintele asociatiei, domnul Ciprian Mumteanu, informeaza persoanele interesate ca pot dona sume de bani in contul asociatiei pentru completarea necesarului laboratorului Covid-19. In acest sens, pune la dispozitia publicului contul in care pot fi efctuate donatiile:

RO65BRDE380SV43135923800 deschis la BRD Barlad

 

 

 

„Asociatia Manolache Kostache Epureanu, reprezentand o parte din comunitatea oamenilor de afaceri din municipiul Barlad, s-a implicat activ in lupta impotriva virusului momentului, a pandemiei declanșata subit si resimțită atat de acut de noi toți.

Datorita efortului sustinut al asociatiei M.K. Epureanu, Spitalul Municipal de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad dispune acum de aproximativ 300 de teste pentru diagnosticarea pacientilor cu virusul SARS-COV-2, in valoare de aproximativ 30.000 lei. Persoanele suspecte de infectarea cu acest virus se pot adresa laboratorului destinat testelor SARS-COV-2 ce functioneaza in cadru Spitaluilui Municipal de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad.

In cazul in care exista persoane fizice sau juridice care doresc se efectueze sponsorizari pentru a contribui la achizitionarea de mai multe teste, punem la dispozitie contul bancar al asociatiei si putem fi contactati la telefon 074 0200 467.

Vicepresedinte Asociatia MK Epureanu,

Ec. dr. Ciprian Munteanu”

 

 

Donația importanta in valoare de 30.000 lei efectuata de catre Asociația M.K. Epureanu către spitalul din Bârlad, a fost realizata in urma efortului sustinut al asociatiei ce reprezinta o parte a oamenilor de afaceri din municipiul Bârlad. Implicarea cunoscutei asociații barladene in activitațile vietii sociale din Bârlad, îmbracă acum forma unei donatii de 30.000 lei. Aceasta suma, adunata de la o parte importanta a mediului de afaceri barladean, a fost folosita pentru achizitionarea a 300 de teste pentru diagnosticarea pacientilor suspecti a fi infectati cu virusul SARS-COV-2. Spitalul Municipal Elena Beldiman, beneficiarul donatiei, are acum inca un sprijin important pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Net Rex

%d blogeri au apreciat: