Home » Administratie » Polițiștii motociliști, alături de cadrele medicale de la Spitalul Vaslui, cărora le-au donat două baxuri cu viziere

Polițiștii motociliști, alături de cadrele medicale de la Spitalul Vaslui, cărora le-au donat două baxuri cu viziere

Clubul polițiștilor motociliști ”Blue Knights România IV” a donat Spitalul Județean de Urgență Vaslui, cu sprijinul a două firme din București, două baxuri cu viziere pe care cadrele medicale să le folosească în activitatea zilnică, protejându-se astfel de noul coronavirus. Polițiștii motocicliști din zona Moldovei sunt cunoscuți pentru astfel de acțiuni de caritate, ajutând de fiecare dată pe cei aflați în dificultate.

Seria ajutoarele oferite cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui continuă. Pe lângă oameni de afaceri și persoane fizice care au oferit sume importante de bani și materiale sanitare, și diverse asociații și cluburi din județul nostru și chiar zona Moldovei sprijină pe cei aflați în linia întâi în lupta cu virusul COVID-19. Unul dintre acestea este și Clubul polițiștilor motociliști ”Blue Knights România IV”, care a donat două baxuri cu viziere.


Ne aflăm în perioada în care eroii din linia I au cea mai mare nevoie de noi și pentru a le veni în ajutor, noi împreună cu firmele Kaustic și H3 am aprovizionat spitalul județean Vaslui cu echipamente de protecție. Ținem să le mulțumim tuturor celor care se află în slujba societății în aceste momente grele și dorim să îi sprijinim cât de mult putem”, ne-a declarat președintele Blue Knights România IV, Mirel Ciubotariu.


Clubul polițiștilor va continua să desfășoare activități de caritate în județul nostru. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*