Home » Administratie » Goscom Vaslui a făcut dezinfecția totală a municipiul reședință

Goscom Vaslui a făcut dezinfecția totală a municipiul reședință

Societatea Goscom Vaslui SA a desfășoară activități de dezinfecție totală în municipiul reședință atât în cele aproape 1.000 de scări de bloc cât și pe străzile, trotuarele și parcările din zonele aglomerate, în urma actelor normative emise de Guvern și autoritățile locale. Acțiunea operatorului local de salubritate a avut drept scop prevenirea infectării populației cu noul coronavirus.

Municipiul Vaslui a fost împânzit în ultima perioadă de zeci de angajați ai societății Goscom SA în acțiunea concertată cu autoritățile locale de combatere a COVID-19. Aproape indiferent de ora din zi sau noapte, salariații operatorului de salubritate au desfășurat acțiuni de spălat și dezinfectat a celor mai circulate artere pietonale și auto din oraș. Astfel, ziua au fost vizate parcările și străzile din Vaslui, iar noaptea s-au stropit manual trotuarele și au fost spălate străzile. În paralel, mai multe echipe ale Goscom au acționat pentru dezinfecție pe fiecare scară de bloc din municipiu. De asemenea, la intrarea în fiecare imobil a fost montat un covor dezinfectant îmbinat cu o soluție de hipoclorit de sodiu cu o concentrație de 1,25% clor activ.


Toate aceste acțiuni s-au desfășurat în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 4 și a Hotărârii nr. 6 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vaslui. S-a respectat întocmai programul stabilit de primăriei, înainte de dezinfecție afișându-se la intrările în scările de bloc timpii de lucru și de repaus, substanțele utilizate precum și modul cum trebuie să se comporte locatarii după activitatea noastră”, ne-a declarat directorul SC Goscom Vaslui SA, Cătălin Bîrleanu.


Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc de către angajații Goscom Vaslui s-a desfășurat cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Dezinfectantul folosit este unul universal, intitulat Rely-On Virkon. Pe anunțul postat la intrările în scările blocurilor, populația a fost informată cum să se comporte în caz de inhalare, ingestie sau contact direct cu substanța folosită. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*