Home » Administratie » Vaslui: Dezinfectarea scărilor de bloc, în grafic

Vaslui: Dezinfectarea scărilor de bloc, în grafic

Acțiunile pentru dezinfectarea scărilor de bloc (casa scării, palier, lifturi) din municipiul Vaslui sunt în grafic. Planul a început pe 1 aprilie și  este structurat pe zone și intervale de timp. Până astăzi, Goscom Vaslui SA a dezinfectat peste 700 de scări de bloc, din cele 989 existente .

„Acțiunile de dizinfectare a scărilor de bloc vor continua. Se va interveni pe parcursul următoarelor  zile în spațiile comune și lifturi. Folosim ca substanță dezinfectantă hipocloritul de sodiu apoi punem covorașe cu dezinfectant la întrarea în fiecare scară de bloc. În acest fel să curăță tălpile încălțărilor înainte de intrarea  în scara deja dezinfectată”, ne-a declarat Cătălin Bîrleanu, directorul Goscom Vaslui SA.

Cu cel puțin o zi înainte de a începe activitatea, la scările de bloc pe care urmează a se face dezinfecție sunt afișate informațiile necesare pentru ca locatarii să fie în siguranță (ziua intervenției, ora efectuării dezinfecției, recomandări privind utilizarea scărilor de bloc și a lifturilor după dezinfecție). Accesul pe scările de bloc va fi permis după 60 de minute de la finalizarea dezinfecției. (Cristian DIMA)

About Cristian Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*