Home » Coronavirus » Mărturia unui sucevean internat din cauza infecției cu coronavirus: „Medicii au spus că singura mea șansă a fost Dumnezeu”Otopeanu Cristian

Mărturia unui sucevean internat din cauza infecției cu coronavirus: „Medicii au spus că singura mea șansă a fost Dumnezeu”Otopeanu Cristian

Directorul postului de radio Vocea Evangheliei din Suceava, Daniel Grigoriciuc, care a fost în stare gravă la Iași, intubat, în urma complicațiilor survenite din cauza COVID-19, a ieșit din perioada critică şi a povestit prin ce a trecut.

Daniel Grigoriciuc, 47 de ani, a fost mutat într-un salon normal și chiar a intrat în direct la radio, în prima zi de Paște, după aproximativ o lună în care a fost internat din cauza coronavirusului.

”M-am întors dintr-o slujire din Belgia. La un moment dat, am simțit că sănătatea mi se șubrezește și s-a dovedit că eram infectat. Vreme de o lună nu am vorbit decât cu mine însumi și cu Dumnezeu. Domnul ne-a arătat cât de ușor se poate muri, că nu ne putem bizui pe noi, că trebuie să ne bizuim pe El”, a spus Grigoriciuc, preluat de Monitorul de Suceava.

„Am fost la Terapie Intensivă, am văzut scene care m-au marcat pe viață. Medicii au recunoscut că, din punct de vedere medical, singura mea șansă a fost Dumnezeu”, a adăugat el.

Foto: YouTube / Biserica Betel

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*