Home » Coronavirus » Un american care a stat 43 de ani în închisoare a murit din cauza coronavirusului cu puțin timp înainte de liberarecatalin.apostol

Un american care a stat 43 de ani în închisoare a murit din cauza coronavirusului cu puțin timp înainte de liberarecatalin.apostol

William Garrison, 60 de ani, fusese condamnat la închisoare pe viață în 1976, pentru uciderea unui om în timpul unui jaf.

În ianuarie anul acesta însă, William Garrison primise o veste bună: urma să fie liberat condiționat, pe motiv de bună purtare după gratiile închisorii din Michigan. A refuzat însă, preferând să aștepte până în septembrie, când se împlinea termenul liberării necondiționate.

William Garrison s-a răzgândit în martie, când a cerut să fie liberat condiționat, totuși, pentru că pandemia ajunsese în SUA, apăruseră primii infectați în închisoare, iar el făcea parte din grupa de risc ridicat, din cauza slăbiciunii pulmonare cu care se alesese în urma îmbolnăvirii de tuberculoză, în copilărie.

Potrivit Detroit Free Press, comisia de evaluare a solicitărilor deținuților aprobase cererea lui William Garrison și mai era așteptat răspunsul procuraturii. Prea târziu însă, pentru că sexagenarul s-a îmbolnăvit de coronavirus și a murit în închisoare lunea trecută.

About admin

%d blogeri au apreciat: