Home » Coronavirus » Încă trei cazuri de coronavirus la căminul de bătrâni de la Răcari, Dâmbovița. În total, 51 de persoane sunt infectatemihai.toma

Încă trei cazuri de coronavirus la căminul de bătrâni de la Răcari, Dâmbovița. În total, 51 de persoane sunt infectatemihai.toma

Încă trei angajați ai căminului de bătrâni de la Răcari, Dâmbovița, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. În total, 51 de persoane sunt infectate, 32 de persoane în vârstă și 19 îngrijitori.

10 dintre persoanele infectate cu coronavirus din Răcari sunt la Spitalul din Pucioasa (spital-suport), iar restul sunt la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, spital desemnat unitatea principală de luptă cu coronavirusul din județul Dâmbovița, informează incomod-media.ro.

În comuna Răcari sunt 7.000 de locuitori. În total sunt 54 de cazuri, dintre care trei nu au legătură cu căminul de bătrâni.

Rămâneți acasă, evitați orice persoană! Păstrați distanță! Oricine poate fi pozitiv! Doamne-ajută!

Marius Caravețeanu, primar Răcari:

O femeie de 40 de ani, infirmieră la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice, a fost pacientul zero al căminului, iar șoțul ei, 45 de ani, a fost primul caz din comună.

Fiul celor doi, dascăl în comuna Ciolacu, ar fi fost împreună cu preotul comunei să împartă ramuri de salcie în Duminica Floriilor și a fost și el depistat pozitiv.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*