Home » Sport » Cine este patronul perfect pentru Dinamo. Un fost „câine” a dat verdictul: „Dacă clubul avea un om cum e el, nu mai era în situația asta!”

Cine este patronul perfect pentru Dinamo. Un fost „câine” a dat verdictul: „Dacă clubul avea un om cum e el, nu mai era în situația asta!”

Florentin Petre (44 de ani), fost mijlocaș la Dinamo, a declarat că cel mai potrivit acționar, pentru formația din „Ștefan cel Mare”, ar fi Cristi Borcea. Însă, fostul „câine” nu crede că Borcea va reveni la echipă, cel puțin, nu în viitorul apropiat.

„Dacă Dinamo avea un om cum e Cristi Borcea, nu mai era în situaţia care este acum. Normal că îl afectează şi pe el situaţia, dar nu cred că în viitorul apropiat se va întoarce, pentru că a avut atâtea probleme şi nu cred că mai riscă el acum cu toate că, undeva, departe, cu siguranţă îl doare inima, cu tot ceea ce se întâmplă la echipă”, a declarat Florentin Petre, pentru Telekom Sport.

Petre este de părere că obiectivul pe care Dinamo ar trebui să îl aibă, în acest moment, este acela de a se salva de la retrogradare. Iar, începând cu sezonul viitor, formația din capitală ar trebui să facă o reorganizare, în care să se aducă jucători de calitate.

„Salvarea de la retrogradare ar trebui să fie obiectivul pentru că anul acesta este compromis, ce să mai… Trebuie să tragă foarte mult să câştige meciurile, să câştige punctele, să scape de retrogradare şi după aceea, la anul, cu reorganizare, cu mai mulţi bani şi jucători de calitate cu siguranţă pot să facă un an nou bun”, a adăugat Petre.

Florentin Petre, reacție virulentă la adresa oficialilor de la Dinamo

Florentin Petre a vorbit despre situația de la echipa din ”Ștefan cel Mare” și a avut o reacție virulentă.

Totodată, Florentin Petre a comentat și în legătură cu decizia lui Nicolae Stanciufost fotbalist la FCSB, marea rivală a lui Dinamo din Capitală, de a dona 2.000 de euro pentru salvarea echipei finanțate de Ionuț Negoiță.

„Mi se pare un lucru normal. Toţi fac lucrul acesta. Este greu un brand şi o istorie ca Dinamo să dispară. Îl felicit pentru gestul pe care l-a făcut, dar, încă odată spun, nu suporterii şi nu cei cară joacă fotbal trebuiau să facă lucrul acesta. Oamenii care conduc, care sunt în club trebuiau să se zbată şi să facă tot posibilul să aibă un buget.

La Dinamo trebuie rezolvat tot, venit cineva, băgat direct 5-7 milioane de euro şi s-o ia de la zero. Asta e doar o cârpeală. Eu aşa o văd. Scapă de faliment acum şi după aceea ce facem?”, a spus Florentin Petre pentru Telekom Sport.

The post Cine este patronul perfect pentru Dinamo. Un fost „câine” a dat verdictul: „Dacă clubul avea un om cum e el, nu mai era în situaţia asta!” appeared first on Prosport.

About admin

%d blogeri au apreciat: