Home » Sport » Lovitură pentru Gigi Becali! De ce este acuzat patronul FCSB și cum își pot recupera banii jucătorii băgați în șomaj tehnic: „Vor câștiga procesele 100%”

Lovitură pentru Gigi Becali! De ce este acuzat patronul FCSB și cum își pot recupera banii jucătorii băgați în șomaj tehnic: „Vor câștiga procesele 100%”

Gigi Becali este acuzat de „discriminare” și „șomaj tehnic selectiv” și poate pierde procesele cu jucătorii implicați.

Lucian Enache, juristul Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, a vorbit despre situația jucătorilor de la FCSB, care au refuzat reducerea salarială. Acesta este convins că fotbaliștii în cauză pot câștiga procesul cu Gigi Becali.

„În cazul unei companii, sunt păstrați 10% dintre muncitori, care să continue producția. Dar în cazul unui club de fotbal, toți muncitorii fac același lucru. La FCSB a fost discriminare, un șomaj tehnic selectiv. Din punctul meu de vedere, Adi Popa și ceilalți jucători vor câștiga procesele 100%”, a Lucian Enache, la Digi Sport.

„TAS-ul poate rezolva”

De asemenea, juristul este de părere că o altă cale de atac este la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„La noi în țară se mai judecă pe prietenii, dar există TAS, care va rezolva toate aceste probleme. Va dura cât va dura, nu pot estima cât, dar se va rezolva sigur.

Nu există acum această posibilitate, dar TAS-ul poate acorda o dobândă pentru privarea de venit pe o anumită perioadă. Sunt mai mulți jucători care mi-au cerut ajutorul. Pe 16 martie s-a declarat starea de urgență, iar pe 17 sau 18 unele cluburi deja tăiau salarii.

Exemple pozitive? Cei care au negociat cu fotbaliștii și nu au luat măsuri unilaterale. Nu au băgat topoare în moalele capului fără să poarte discuții”, a mai spus Lucian Enache.

The post Lovitură pentru Gigi Becali! De ce este acuzat patronul FCSB și cum își pot recupera banii jucătorii băgați în șomaj tehnic: „Vor câștiga procesele 100%” appeared first on Prosport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*