Home » Coronavirus » Poveste emoționantă. Un bărbat infectat cu coronavirus și-a petrecut ultimele 30 de ore din viață, cu familia, la telefonDudescu Denisa

Poveste emoționantă. Un bărbat infectat cu coronavirus și-a petrecut ultimele 30 de ore din viață, cu familia, la telefonDudescu Denisa

Familia unui bărbat din SUA infectat cu coronavirus și aflat în stare gravă a găsit o soluție pentru a putea fi alături de el, de la distanță, înainte ca acesta să moară.

La fel ca mulți oameni care și-au pierdut persoanele dragi din cauza infecției cu Covid-19, Abby Adair Reinhard nu a putut să fie la spital lângă tatăl ei, care era pe moarte. Însă familia a găsit o soluție pentru a fi alături de el, chiar și de la distanță. Don a stat la telefon cu familia 30 de ore până când a murit, scrie CNN.

O asistentă s-a oferit să pună telefonul de la spital lângă urechea bătrânului, iar cei patru copii au putut să vorbească cu tatăl lor.

„A fost o binecuvântare uriașă”, a spus Abby. “Am putut să spun ceea ce trebuia să spun, știind că este sfârșitul și, chiar dacă nu l-am putut vedea și nu am putut să-l țin de mână, având acea conexiune prin telefon a fost incredibil de valoroasă”.

Toți cei patru frați au împărtășit amintiri, i-au cântat melodii tatălui lor și și-au exprimat dragostea pentru el, a spus Abby, potrivit CNN.

Don Adair, în vârstă de 76 de ani, “nu putea vorbi, dar îl puteam auzi când respira. Și așa am avut timp prețios împreună”, a spus fiica acestuia.

Uneori mai adormea, iar când se trezea, familia îl întâmpina cu mesaje emoționante: „Te iubim, tată, suntem aici pentru tine, tată”.

“I-am mulțumit tatălui meu că a fost acolo pentru mine, că m-a iubit”, a spus Adair Reinhard. „Mi-am cerut scuze pentru ce aveam nevoie să-mi cer scuze, l-am iertat pentru ceea ce aveam nevoie să-l iert și am început să împărtășesc amintiri și cântece”, inclusiv pe cele care tatăl ei le cântase la chitară în jurul focului când erau toți în familie.

30 de ore a durat convorbirea telefonică, după care, din cauza stării grave, bărbatul a murit.

About admin

%d blogeri au apreciat: