Home » Administratie » Primăria Vaslui reabilitează trotuarele din cartierele Gară 1 și 13 Decembrie și repară străzile din Bahnari și Viișoara

Primăria Vaslui reabilitează trotuarele din cartierele Gară 1 și 13 Decembrie și repară străzile din Bahnari și Viișoara

Primăria Vaslui a început lucrările de reabilitare a trotuarelor și aleilor pietonale prevăzute în planul de investiții din acest an din zona Gară 1 și Cartierul 13 Decembrie. Totodată, autoritățile locale vasluiene au început și reparațiile care se impun la ieșirea din sezonul rece pe o serie de străzi, precum Lacurilor și Castanilor, dar și pe drumurile din suburbiile Viișoara și Bahnari.

Blocajele generate în anumite sectoare de pandemia de coronavirus nu afectează derularea de către Primăria Vaslui a unor investiții și activități curente în municipiul reședință. Astfel, au început lucrările de reabilitare a trotuarelor și aleilor pietonale din zona blocurilor 353 – 354, de pe strada Păcii. La finalizarea acestora, se va trece la realizarea îmbrăcămintei asfaltice aferente. Lucrări similare, inclusiv de realizare de parcări, au fost începute în zona blocurilor 401 – 405, din cartierul 13 Decembrie, așa cum au fost ele prevăzute în planul de activitate pentru această perioadă.


Totodată, au fost demarate lucrări de reparații prin pietruire a străzile Valentin Silvestru, Castanilor, Lacurilor, dar și pe drumurile din suburbiile Bahnari și Viișoara. Lucrări de același tip vor continua și în celelalte zone de pe raza unității adiministrativ-teritoriale unde există astfel de străzi.


Pe lângă aceste lucrări, igienizarea și curățenia orașului au rămas în atenția municipalității. În acest sens, vasluienii au putut observa stropirea căilor de circulație cele mai intens folosite chiar și în perioada sărbătorilor de Paște”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui, Geanina Tofan.


Autoritățile locale vasluiene doresc să mulțumească celor care au încredere în primărie și au semnalat prin intermediul TelVerde 0800800780 sau al poștei electronice pmv@primariavaslui.ro aspectele pe care le constată în municipiu și pe care le-ar dori îmbunătățite.

”Ne străduim în permanență să fim prezenți în toate zonele orașului, iar pentru asta avem nevoie de sprijinul dumneavoastră constant, așa cum ați făcut-o și până acum. Folosind modalitățile de comunicare de mai sus, vă asigurăm că putem interveni cu operativitate acolo unde este nevoie”, susțin reprezentanții Primăriei Vaslui. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*