Home » Sport » Ultimele amănunte despre înlocuitorul lui Bălgrădean la FCSB. Ce se întâmplă cu el! | EXCLUSIV

Ultimele amănunte despre înlocuitorul lui Bălgrădean la FCSB. Ce se întâmplă cu el! | EXCLUSIV

În acest moment portarii celor de la FCSB sunt Andrei Vlad și Toma Niga, iar Cristian Bălgrădean a fost trecut pe linie moartă și așteaptă să își termine contractul cu FCSB pentru a își începe din această vară aventura la CFR Cluj.

Din campionatul următor este așteptat la FCSB și tânărul goalkeeper Ștefan Târnovanu, dar ProSport a aflat că portarul de 19 ani al lui Poli Iași are toate șansele să continue și de la vară la gruparea din Copou sub formă de împrumut. Oficialii roș-albaștrilor consideră că este mare păcat să îl țină pe Târnovanu al treilea portar în lot în cazul în care va fi readus Florin Niță, iar Andrei Vlad va fi rezerva acestuia. Surse din anturajul lui Gigi Becali ne-au dezvăluit că oficialii celor de la FCSB vor să aducă sută la sută un portar cu experiență, iar Niță este în pole position. Astfel, pentru a putea să îi dea posibilitatea lui Târnovanu să aibă meciuri în picioare, roș-albaștrii preferă să îl lase împrumut tot la Poli Iași încă o perioadă de timp.

Ultimele amănunte despre înlocuitorul lui Bălgrădean. „Am vorbit cu domnul Argăseală!”

ProSport a luat legătura cu oficialul formației Poli Iași, Adrian Ambrosie, iar acesta ne-a oferit ultimele amănunte despre situația lui Târnovanu. „Am discutat cu domnul Argăseală despre Târnovanu, deoarece noi vom fi nevoiți să îl mai ținem cel puțin încă o lună peste înțelegerea pe care o avem cu FCSB. Noi ne bazăm pe el pentru regula U 21, iar planurile lui Mircea Rednic s-ar da automat peste cap dacă noi îl pierdem pe Târnovanu la 30 iunie și campionatul ar continua.

Este clar că acest campionat nu o să se termine până atunci, iar dacă cei de la FRF decid ca unele contracte să se prelungească printr-o derogare, atunci domnul Argăseală a spus că este de acord să ni-l lase până la sfârșitul lui iulie. Din campionatul următor vom vedea ce o să facem. Nu vă pot da momentan mai multe detalii și nu este momentul să vorbim acum”, a spus Ambrosie.

The post Ultimele amănunte despre înlocuitorul lui Bălgrădean la FCSB. Ce se întâmplă cu el! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*