Home » Coronavirus » Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus. Ce măsuri ia instituțiaDudescu Denisa

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus. Ce măsuri ia instituțiaDudescu Denisa

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat, miercuri, cu coronavirus. El este printre persoanele cu care a intrat în contact primul angajat infectat. Anunțul a fost făcut de Administrația Națională a Penitenciarelor.

”Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacți, în număr de 16, atribuit cazului. Acesta nu a exercitat atribuții de serviciu în spațiul de deținere și nu a interacționat cu persoane private de libertate. Precizăm că, până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nici o altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul Penitenciarului Giurgiu”, se arată în comunicatul transmis de ANP.

Conducerea ANP a mai spus că toți contacții au fost testați și așteaptă rezultatele. De asemenea, instituţia a amintit că deţinutul identificat contact al angajatului confirmat pozitiv în 17 aprilie a fost testat şi rezultatul obţinut a fost negativ.

Duminică, ANP anunţa că un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, vineri, după ce a intrat în contact cu un membru de familie infectat. Bărbatul este asimptomatic, dar a fost internat în Spitalul ”Victor Babeş”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*