Home » National » Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din spitalul din Timișoara. Managerul unității medicale cere pază cu jandarmi

Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din spitalul din Timișoara. Managerul unității medicale cere pază cu jandarmi

Este alertă la Spitalul Județean din Timișoara, după ce un bărbat care aștepta rezultatele testului pentru coronavirus a fugit din unitatea medicală. În acest context, managerul spitalului cere pază cu jandarmi pentru a evita astfel de episoade pe viitor.

Este vorba de un bărbat de 63 de ani, din localitatea Uliuc, care s-a prezentat marți după-amiază la spital pentru un control cardiologic, având insuficiență respiratorie.

Pacientului i-au fost recoltate probe și pentru a fi testat și pentru coronavirus. Între timp, el a fost internat la Secția de Ortopedie, în izolare, până când aveau să vină rezultatele testării. Însă, miercuri seara, individul a reușit să fugă din spital.

Când au constatat că a fugit, medicii au anuntat Poliția. Între timp, managerul spitalului cere autorităților ca jandarmii să păzească unitatea medicală pentru a evita astfel de incidente pe viitor.

”Dar având în vedere că noi suntem structură critică NATO, tratăm foarte mulţi pacienţi, avem foarte multe ieşiri din spital şi am avut acest incident, în ciuda serviciului de pază pe care îl avem, este clar că avem nevoie de ajutor din partea autorităţilor. Cel mai probabil, testul acestui pacient va fi negativ, dar ce ne facem dacă va fi pozitiv?, a declarat Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, potrivit Agerpres. O reacție a venit și din partea poliției: ”poliţiştii timişeni au fost sesizaţi de unitatea spitalicească din Timişoara cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani a părăsit unitatea fără aviz medical. Bărbatul a fost găsit în jurul orei 21.00 la domiciliul său din Uliuc.”

Mai mult, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis
dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Read More

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*