Home » Justitie » Un infractor a profitat de starea de urgență

Un infractor a profitat de starea de urgență

Un bărbat de 22 de ani, din Negrești, profitând  de starea de urgență, a pătruns, noaptea, pe geamul unei case și a sustras mai multe bunuri.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în noaptea de 17 spre 18 aprilie, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a escaladat gardul unei locuințe de pe strada Decebal din Negrești și, forțând un geam, a pătruns în imobilul nelocuit.  De acolo, acesta a sustras un sistem informatic de tip laptop, un sistem audio,  două telefoane mobile și alte bunuri. Totodată, s-a stabilit că acesta este autorul altor două tentative de furt calificat comise în aceeași perioadă, în dauna unei societăți comerciale din orașul Negrești”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui

Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunilor este în valoare de 2000 lei și a fost recuperat integral.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (Cristian DIMA)   

About Cristian Dima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

O poveste fără sfârșit: Extinderea rețelei de apă și canalizare din Bârlad

Deputat Mihai Botez  Implementarea proiectului de modernizare a sistemului ...

Deputatul Daniel OLTEANU, despre startul pur electoral al construcției centurii Bârlad: «Au venit, s-au pozat, au plecat și au luat și utilajele de pe șantier cu ei!»

Deputatul Daniel Olteanu demontează minciunile sfruntate ale primarului Dumitru ...

Vasluiul pregătește proiectul pentru al doilea drum strategic. Drumul are 74 de kilometri și trece prin 9 UAT-uri

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui a demarat pregătirea ...