Home » Justitie » Un infractor a profitat de starea de urgență

Un infractor a profitat de starea de urgență

Un bărbat de 22 de ani, din Negrești, profitând  de starea de urgență, a pătruns, noaptea, pe geamul unei case și a sustras mai multe bunuri.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în noaptea de 17 spre 18 aprilie, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a escaladat gardul unei locuințe de pe strada Decebal din Negrești și, forțând un geam, a pătruns în imobilul nelocuit.  De acolo, acesta a sustras un sistem informatic de tip laptop, un sistem audio,  două telefoane mobile și alte bunuri. Totodată, s-a stabilit că acesta este autorul altor două tentative de furt calificat comise în aceeași perioadă, în dauna unei societăți comerciale din orașul Negrești”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui

Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunilor este în valoare de 2000 lei și a fost recuperat integral.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (Cristian DIMA)   

About Cristian Dima

%d blogeri au apreciat: